Milojević: "Mladost najveća snaga Vojvodine"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.05.2015.
18:24
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da izuzetno poštuje ekipu Vojvodine i da najveća snaga tog tima leži u mladim igračima koji poseduju veliki potencijal.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Derbi susret 29. kola Jelen Superlige igra se u subotu na Banovom Brdu gde domaći Čukarički dočekuje ekipu Vojvodine.

Iako će do kraja sezone svaka ekipa odigrati još po dva meča duel na Banovom Brdu sa sobom nosi veliki ulog jer Čukarički i Vojvodina i dalje imaju takmičarski imperativ.

Trener "Brđana" Vladan Milojević rekao je na današnjoj konferenciji za medije da izuzetno poštuje protivničku ekipu koja najveću snagu crpi iz plejade mladih i izuzetno talentovanih igrača.

"Vojvodina je imala tu krizu, ali su dobra, brza i hitra ekipa. Bore se za izlazak u Evropu i pokazali su u poslednjim utakmicama da imaju plejadu mladih igrača poteklih iz njihove omladinske škole" rekao je Milojević.

Obe ekipe ulaze u subotnji meč nakon dve vezane pobede s tim što će Čukarički tražiti bodove za prelazak na drugu poziciju na tabeli a Vojvodina trijumf za ostanak za četvrtoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Kadrovska situacija u timu Vladana Milojevića je dobra, premda desni bek Filip Stojković neće moći da nastupi zbog suspenzije.

"Na treningu ćemo da vidimo kakva je situacija. Filip neće igrati zbog kartona i imamo još neke povrede, a videćemo koliko je ko spreman za igru. Odluku o startnoj postavi doneću pred sam susret sa Vojvodinom" zaključio je Milojević.

Čukarički i Vojvodina već su odigrali dve utakmice u sezoni na izmaku a "Brđani" će u subotu od 17 časova pokušati da dođu do trećeg trijumfa nad "Lalama". Karte za istočnu tribinu su besplatne, a za zapadnu koštaju 300 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke