Milojević: "Mi smo predstavnici svoje zemlje u Rusiji"

Autor: Pavle Knežević
sreda 16.08.2017.
09:08
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde želi da njegov tim nastavi sa kontinuitetom igara kao do sada.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je krenula put Krasnodara, sa velikim očekivanjima, ali mirne glave. Vladan Milojević je svestan svega, ali obećava samo da će ekipa dati maksimum.

"Očekivanja su uvek velika. Idemo u goste jednoj izuzetno dobroj ekipi. Svesni smo uloga, došli smo do završnice i utakmice plej-ofa. Dobro smo radili, dobro smo trenirali, dobro smo se spremili. Igrači su motivisani, a zvezdaškoj javnosti mogu da obećam da ćemo se truditi da igramo kao i do sad. Nećemo se toliko obazirati na protivnika", rekao je Milojević novinarima na aeordomu pred odlazak u Rusiju.

Zvezda sutra igra protiv Krasnodara prvi meč baraža za odlazak u grupnu fazu Lige Evrope.

"Poštujemo ih, respektabilan su tim koji mnogo ulaže i mnogo toga pravi u Evropi. Verujemo u sebe i mislim da ćemo se tako i predstaviti. Trudimo se da damo sve od sebe, da kad izađemo na teren verujemo u sebe, imamo svoj plan igre. Igramo protiv ozbiljnog protivnika, to je ozbiljna ekipa, ima mnogo stranaca i svoj stil igre, ali prilagodićemo se", rekao je Milojević.

"Mi smo predstavnici naše zemlje u Rusiji i tako ćemo se ponašati", dodao je on.

Milojevic aerodrom

Zvezda je od početka sezone postizala gol u svakoj utakmici, a gol u Rusiji bi mnogo značio.

"Ja se nadam da mi imamo kontinutet igara i plan onoga šta mi hožemo da radimo. Raduje me da date gol, ali ne možemo da idemo i razmišljanjima da samo damo gol pa nazad šta bude. Igrači vrlo dobro znaju šta treba da rade na terenu i tako će se ponašati. Ono što jedino mogu da obećam je da će igrači dati sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno", rekao je Milojević.

Utakmica Krasnodar-Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati, a Sportske će izveštavati o ovom meču sa lica mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Wednesday, 16.08.2017
10:06

Gospodin covek

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 16.08.2017
09:28

Milojevicu pobede u Super ligi su u zaboravu mi hocemo sutra da vidimo evropsko izdanje srpske Zvezde u Krasnodaru i da se kao pobednici vratimo na nasu Maru.