Milojević: "Jedino ne želim konfuziju na terenu"

Autor: Beta Beta
sreda 26.07.2017.
13:52
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da Sparta iz Praga ima kvalitetan tim, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da pruži dobru partiju i istakao da jedino ne želi konfuziju na terenu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde sutra dočekuju Spartu iz Praga u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Znamo šta ova utakmica znači za nas. Motivisani smo i vlada dobra atosfera u ekipi. Sparta ima kvalitetan tim sa trenerom Stramaćonijem koga poznajem iz Grčke, disciplinovani su i fizički jako dobro pripremljena. Očekujem dobar meč, daćemo sve od sebe da uz veliku podršku navijača pružimo dobru partiju", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Milojević je naveo da je Sparta "tipična češka ekipa koja se bori svih 90 minuta" i da je jača u odnosu na prošlu sezonu.

"Pojačani su, imaju dobrog trenera i biće interesantno videti kako su spremili utakmicu za nas", rekao je on.

Milojević je kazao da će njegova ekipa u sutrašnjem duelu pokušati da nametne svoj stil igre i dodao da očekuje potpunu drugačiju utakmicu od mečeva protiv Florijane i Irtiša.

"Jedna je stvar šta mi hoćemo, a druga kako će da krene meč. Imamo neki naš način igre koji ćemo forsirati, ali ono što planirate nekad nije baš tako kako želite. Jedino što ne želim je da utakmica udje u konfuziju. Sparta će tražiti da nas uvuče u njihov ritam. Moramo da odgovorimo istim oružjem", rekao je Milojević.

"U Zvezdi se stalno traži da se pobeđuje. Od mene nećete čuti obećanja, naša obaveza je da damo sve od sebe, a neke stvari moraju da se zasluže", dodao je on.

Milojević za duel protiv Sparte ne može da računa jedino na suspendovanog Slavoljuba Srnića.

"Mogu da računam na sve ostale igrače, uključujući i pojačanja. Nikad neću izdvajati pojedince, za nas je značajno da svi konkurišu za tim. Imam neke svoje planove, ali nisam još odlučio koji će igrač da istrči na teren sutra", rekao je Milojević.

Spartu je ovog leta pojačao Srđan Plavšić, koji je prošle sezone nosio dres Zvezde.

"Pored Plavšića imaju dosta iskusnih i dobrih igrača. On je stavio je dubok trag, bio je značajan igrač Zvezde, a mi se nadamo da neće imati svoj dan. To što poznaje igrače Zvezde može da bude prednost, a može da bude i manja, videćemo", rekao je Milojević.

Utakmica se igra sutra od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Thursday, 27.07.2017
07:29

Vladan Milojević će ostati dosledan sebi.samo jako zaprzi im corbu, mi glasno da se ori.ole ole, ole,spremi im iznadenje da ih dobijemo i tmo u gostima,samo jakoooo od prvog minuta....... .

avatar
Nemanja Duduk
Wednesday, 26.07.2017
23:26

Borjan-Stojkovic,Le Tallec,Savic,Andjelkovic-Jovicic,Donald,Adzic,Kanga,Radonjic-Boaci Milijas celo drugo poluvreme umesto Kange. I lepo cemo igrati,pa ako bude srece i dobijamo ih.Pesic ulazi ako jurimo rezultat i to umesto Radonjica.

avatar
Mads87
Wednesday, 26.07.2017
15:32

Dok god budu igrali 4-2-3-1 mucice se.To je moje misljenje jer zvezda nema niti neka top krila niti dobrog kvalitetnog polu spica.Ako bude igrao mali Adzic izgledace sve bolje.Formacija koju trenutno igraju i partizan i zvezda moze da funkcionise protiv losijih ekipa gde su zvezda i partizan favoriti ali u ovako teskim utakmicama i ne bas.Ajde da vidimo sta ce biti nadam se najboljem a u idealnoj varijanti necemo primiti gol.

avatar
goxy80kvCZ
Wednesday, 26.07.2017
22:17

Ja isto tako mislim i Adzic mora obavezno da igra

avatar
Wednesday, 26.07.2017
15:29

Ako Kahriman bude branio, pisi propalo.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 26.07.2017
13:59

Milojevicu ako neces konfuziju na terenu onda nemoj stavljati Kangu u tim ili mu barem objasni da se krece po terenu shodno poziciji koju igra, a ne da ometa svoje saigrace kad udje u njihov prostor za igru. Ovako nedisciplinovanog igraca (krece se po terenu kako mu padne na pamet) ja nikad nisam video u Zvezdi i prosto se pitam ko stoji iza njega kad ima toliki kredibilitet.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 26.07.2017
14:21

Jedini igrac koji zna da stane na loptu , da proigra saigrace i da promasi nemoguce je Kanga

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 26.07.2017
20:37

Nisam ni ja odusevljen al eto dok ne dodje neko bolji neka ga

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 26.07.2017
15:15

U al ih proigrava.Ili doda jako ili neprecizno. Ponekad i ubode.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 26.07.2017
14:59

On kad stane na loptu onda koci igru jer tri puta se okrene oko sebe pre nego sto nadje neko resenje. Nema potrebe da pricam o njegovim pogresnim dodavanjima i izgubljenim loptama na sredini terena, a o rupama koje pravi kad igra defanzivu je posebna prica. Brate ovakav igrac ne bi smeo da igra u jednom velikom klubu kao sto je Zvezda. Neko stoji iza njega i gura ga na silu u prvi tim.