Milojević: ''Imam strašne igrače'', Marić: ''Voša (ni)je u krizi''

Autor: Beta Beta
subota 29.11.2014.
18:34
Izvor: Beta

Posle današnje pobede ''Brđana'' u Novom Sadu, trener gostiju izneo niz pohvala na račun svog tima, ali ni Zoran Marić nije želeo da previše kritikuje ''Lale'' zbog novog poraza.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri smogli snage posle poraza u prošlom kolu i danas zasluženo pobedili Vojvodinu u Super ligi.

"Verovali smo u sebe, nismo imali problem posle teškog poraza od Jagodine u prošlom kolu, smogli smo snage. Verujem u svoje momke, to su strašni igrači. Mislim da smo zasluženo pobedili dobru ekipu Vojvodine", rekao je Milojević za Arenu posle utakmice u Novom Sadu.

Beograđani su u Novom Sadu pobedili sa 2:1 u 14. kolu Super lige i sada zaostaju jedna bod za trećeplasiranom Vojvodinom.

"Došli smo da igramo fudbal, volimo to da radimo, kao i Vojvodina. Ovakvi dueli vraćaju veru u srpski fudbal. Utakmica je bila sažeta i kvalitetna, s mnogo šansi i preokreta", kazao je Milojević.

Vojvodina je posle poraza od Čukaričkog došla do serije od četiri utakmice bez pobede, a trener Zoran Marić je rekao da je i pored toga zadovoljan jesenjom polusezonom.

"Kratkoročno gledano, možemo da kažemo da smo u krizi, ali ne bih tako rekao. To baca malu senku, ali ne može da poništi ono što smo radili do sada", rekao je Marić.

Čukarički će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati Spartak, dok će Vojvodina gostovati Radničkom 1923.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke