Milojević: "Gabala je favorit, čeka nas veliki izazov"

Autor: Beta Beta
sreda 15.07.2015.
18:32
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Čukarički Vladan Milojević prepustio je Gabali ulogu favorita u predstojećem susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je Gabala ozbiljan i dobar protivnik i da njegovom timu neće biti lako u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekuje nas jako ozbiljan i dobar protivnik, ekipa sastavljena od pojedinaca koji imaju mnogo jakih međunarodnih i reprezentativnih utakmica u svojim nogama. Ali, bez obzira kakav je protivnik i što imamo veliko poštovanje prema njemu verujemo u sebe i ono što radimo. Pripremićemo se na najbolji način za ovu utakmicu, igra se 180 minuta", rekao je Milojević novinarima.

Tim iz Azerbejdžana eliminisao je u prvom kolu kvalifikacija slavni Dinamo iz Tbilisija ukupnim rezultatom 3:2 a presudan je bio gol postignut u prestonici Gruzija na prvoj utakmici.

"Protiv Dinama su pokazali da su prava čvrsta ekipa. Po mojim pretpostavkama utakmica će biti interesantna. Ulažu mnogo, imaju veliki budžet, što svakako ne umanjuje ono što mi radimo" rekao je Milojević.

Za ekipu Gabale nastupaju trojica fudbalera koji su u dresu Černomoreca pre dve godine učestvovali u eliminaciji Crvene zvezde iz daljeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope. Pored toga, na klupi sedi i Ukrajinac Roman Grigorčuk koji je te 2013. godine predvodio klub iz Odese.

"U svojim redovima imaju mnogo igrača iz Černomoreca koji je izbacio Crvenu zvezdu, zajedno sa trenerom Romanom Grigorčukom, koji ih je doveo u Gabalu. Veliki izazov je pred nama. Imamo i snage i vremena da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Verujemo u sebe, ali njima predajemo ulogu favorita, a mi ćemo se pripremiti najbolji način", istakao je Milojević.

Strateg "Brđana" je kazao da nema problema sa povredama i da može da računa na sve igrače. Milojević je rekao da je čuo da Gabala igra istu igru i u gostima i kod kuće, ali da će se koncentrisati na svoj tim. On nije hteo ni da odgovori na pitanje kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

"U pitanju su dve utakmice, a ja nikada nisam gledao na takav način. Otkad sam ja u Čukaričkom mi se trudimo da igramo napadački. Ako pokušate da igrate na neki određeni rezultat, to je rizik. Svako igra da pobedi, a šta će biti i kako će biti videćemo. Mislim da jedna utakmica neće odlučiti utakmicu", rekao je Milojević.

Utakmica počinje u 20.30 i igra se na stadionu na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 15.07.2015
23:29

Može Čukarički proći, videćemo sutra o kakvoj ekipi se radi.

avatar
Srbija_
Wednesday, 15.07.2015
21:41

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je Gabala ozbiljan i dobar protivnik i da njegovom timu neće biti lako u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ispravite ovo, drugo kolo je u pitanju ! nSamo hrabro,i pametno. Cuka ima tu prednost,sto moze da igra sa 3 jako dobra napadaca Mandic-Pavlovic-Stoiljkovic (Mirosavljevic) .Realno Srnici,Stojkovic,Stoijlkoivic,Brezancic i ostali,ovako najbolje mogu da se prodaju,ako se dokazu. Jako lepa prilika za Cuku,samo da se ne uplase,najvise samih sebe ...