Milojević: "Bićemo pravi u Ligi Evrope"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević kazao je da ne sumnja da će njegovi izabranici biti pravi kada to bude najpotrebnije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon dva poraza na startu priprema za novu sezonu trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević nije previše zabrinut jer smatra da će njegovi izabranici biti pravi kada počnu kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Želeli smo da vidimo gde smo u ovom trenutku, zbog čega smo birali kvalitetne protivnike. Rezultat nije bio u prvom planu, iako smatram da je važan. Imamo nov tim, napustilo nas je nekoliko igrača, ali ne plašim se da ćemo spremno dočekati početak kvalifikacija za Ligu Evrope" kazao je Milojević.

Osvajač nacionalnog Kupa poražen je tokom nedelje na izmaku od Slovana iz Bratislave i LASK-a iz Linca istovetnim rezultatom 2:1 a narednu proveru imaće već u ponedeljak kada će mu rival biti rumunska Konkordija.

Upravo će u ponedeljak "Brđani" saznati ko će im biti rival u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope a srpski tim će biti među nepovlašćenim ekipama na žrebu u Nionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke