Miloje prezadovoljan, a znate čime je najviše očaran?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.08.2017.
21:48
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je veliko zadovoljstvo pobedom i u drugom meču protiv Sparte.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas uspela da savlada Spartu iz Praga sa 1:0, pa je ukupnim rezultatom 3:0 uspela da se plasira u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bila je ovo peta uzastopna pobeda Crvene zvezde bez primljenog gola, što se nije desilo čak sedam godina.

Nakon utakmice oglasio se prvo Vladan Milojević.

"Ako sumiramo ove dve utakmice, mislim da smo zasluženo prošli ozbiljnog protivnika. Znali smo da će biti teško i rekli smo da je Sparta avorit, ali mislim da smo ove dve utakmice odigrali taktički, mudro, disciplinovano, što pokazuje i skor ove dve utakmice. Bez obzira što smo imali 2:0 iz prvog meča, nije bilo gotovo, igrali smo protiv ekipe koja ima svoj stil igre, češki fudbal je veoma kvalitetan, reprezentacija je kvalitetna. Hteli smo taktičkom disciplinom da odgovorimo, što se i desilo. Bilo je iznenađenje, Stramaćoni je pokušao sa dva špica, ali smo dobro odreagovali i samopouzdanje igrača raste iz meča u meč. Očekujemo narednog protivnika, ali naši igrači moraju da znaju da moraju dati poslednji atom snage. Ulaskom Rosickog ekipa Sparte je bila sjajna, videlo se da moramo biti prisebni do samog kraja.

Čestitao bih igračima Sparte i svojim igračima. Naši navijači su danas bili 12. igrač, a detalj koji je ostavio utisak na mene je detalj dozivanja navijača Kosovo - Srbija. Bio sam jako ponosan.

Sparta je veliki klub, prolazi kroz blagu krizu, to se dešava. Želim im sreću u nastavku, a nama ovo samo daje mogućnosti da još više radimo"
, rekao je Milojević.

Milojević je istakao i da njegova ekipa nije navikla da igra u ovakvom tempu i da slabija igra u poslednjih par minuta nije došla zbog samozadovoljenja.

"Kada igrate evropske utakmice, onda je veoma jak intenzitet. Naši igrači nisu navikli da igraju u ovakvom intenzitetu. Naš plan nije bio da se vratimo i da igramo na kontre, održali smo kvalitet igre bez obzira što smo imali 2:0 iz prvog meča. Dosta trčanja, presinga, kretanja u toku igre, došao je trenutak kada stigne umor. Mislim da moji igrači nemaju mentalitet samozadovoljenja", rekao je Milojević.

Na pitanje koliko još možemo da očekujemo od ove ekipe Crvene zvezde, Milojević je rekao da ima još dosta prostora.

"Ne možete u jednom poslu da kažete da ste zadovoljni, moji igrači imaju još puno prostora da napreduju. Ljudske mogućnosti su velike i ja ću tražiti maksimum. Raduju me principi koje su igrači usvojili, hoću da dođem do toga da svaki igrač zna koji su mu zadaci. Ne sme ekipa da zavisi od izostanka nekog igrača", rekao je Milojević.

O željama na žrebu, Milojević nije hteo previše da priča, jer, kako kaže, nikada se nisu ostvarile.

"Ako verujete, sve moje želje se nisu ostvarile. Nemam želje, ulazimo u plej-of, sve ekipe su jake. Ne želim da razmišljam, o protivniku razmišljam o nama
", rekao je MIlojević.

"Kada smo počeli da se družimo, rekao sam vam da nećete čuti velike reči. Ne volim da se razbacujem sa velikim rečima, nije nam to potrebno u ovom trenutku. Ko god da bude protivnik, daćemo sve od sebe", rekao je on.

O potencijalnim odlascima i njegovim željama da ekipa ostane na okupu, Miloje je rekao da bi voleo da ova ekipa ostane

"Voleo bih da su igrači sa mnom, to su stvari koje radimo u saradnji sa sportskim direktorom i nadam se da će sve biti u redu.
", završio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lakarijee
Thursday, 03.08.2017
23:15

Bravo Miloje, sta god da se desi u sledecem kolu samo hrabro gazi u nasoj ligi, pokazao si da si trener dostojan naseg najveceg kluba i ja ti zelim svu srecu.

avatar
CZYNWA
Thursday, 03.08.2017
22:52

Sparti najiskrenije zelim da osvoji cesku ligu i sledece sezone da udje u LS, zbog navijaca koji su bili fer prema nama. Zvezda moze da se nosi sa svima, ako nastave ovako, ne treba pricati koliko bi znacio ulazak u LE.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 03.08.2017
22:06

Gospodski, elitski, Zvezdaski. Miloje pocinjem da te gotivim jer kupio si me svojim taktickim varijantama jer u dve utakmice potpuno si paralizovao jednu jaku Spartu.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 03.08.2017
21:58

SVE je ok ali Milic,,...

avatar
gmarkovic
Thursday, 03.08.2017
21:56

Kakav gospodin!