Milko Đurovski podržao brata, ozbiljne zamerke Mažiću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.05.2017.
14:39
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Partizana podržao stavove sa Marakane, kada je u pitanju arbitraža Milorada Mažića u finalu Kupa Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što znate, Milko Đurovski je prisustvovao utakmici u Humskoj, emocije su mu bile pomešane, ali je utisak da se posle finala potpuno složio sa stavovima koje je izneo njegov brat Boško, aktuelni trener Crvene zvezde.

Podsetimo, iz Zvezde su ''grmeli'' na Mažića i FSS zbog (bar) jednog nedosuđenog jedanaesterca, kao i tolerisanja ''pogibeljne igre'' crno-belih, a Milko Đurovski je uz to video i dva potencijalna isključenja na koja se Mažić nije odlučio.

''Sramota je da sudija koji će biti četvrti arbitar na finalu Lige šampiona onako perfidno osakati jedan tim. U ovom slučaju Zvezdu, jer je morao da sudi penal u 4. minutu i morao je da isključi bar jednog, ako ne i dvojicu igrača Partizana, Leonarda i Ostojića. To je za večiti derbi mnogo previda, a malo je izvesno da nije video'', istakao je Milko Đurovski, a prenose ''Novosti''.

Na kraju je napomenuo i da to ne govori zato što mu je brat na klupi Zvezde, već pokušava da objektivno gleda na stvari.

''Da me neko pogrešno ne razume, da je Mažić oštetio Partizan ja bih to rekao...'', zaključio je Milko.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
00:15

* (i) u opasnoj zoni

avatar
Monday, 29.05.2017
19:13

Da bi zvezda došla do pehara morao je isključi minimum dva Partizanova igrača ili još bolje da sudi kao Prisli u 1/4 finalu ili ko je već sudio u revanšu 1/2 finala. Samo što nigde nisi objasnio zbog čega da ih isključi, a ako je Mažić nešto video to je start Donalda za žuti karton, a onda i šutiranje lopte u reklame nakon što je igra zaustavljena u znak protesta, to je drugi žuti i automatski crveni karton za Donalda. O kriterijumu prekršaja da ne pričam, Partizan nije mogao da dođe do igre dok se nije navikao da ne postoji prekršaj za njega, a zvezdi su svirani nepostojeći prekršaji (Plavšić, Kanga...). Da je Mažić oštetio Partizan ti bi rekao? U poslednjih 6 sezona samo jednu utakmicu pamtim na kojoj je sudio 50-50, sve ostalo je sudio na štetu Partizana. Strane sudija, strane sudije, strane sudije!

avatar
Old_school
Monday, 29.05.2017
18:47

Iako smatram da je bio cist penal, drago mi je da nam nisu sudili. Da opet Terzic i nesposobnjakovici oko njega imaju alibi za promasenu sezonu i gomilu stranaca koji ni za trecu ligu nisu.

avatar
Sasa1969
Monday, 29.05.2017
16:04

Tvoje pravo koga podrzavas, ali pravo na moralnu pridiku nemas!!

avatar
Nscz65
Monday, 29.05.2017
16:04

To je jasno kao dan kako im se perfidno pomaze nesme da im se iskljzcuju bitni igraci a oni tuku li tuku .Koliko imaju djurdjevic i leonardo kartona u ovom delu sezone a koliko su zasluzili ?

avatar
chaki
Monday, 29.05.2017
15:50

Dzaba sada pricati, Mazicu je bilo naredjeno kako da sudi, i onaj zuti sto je dao ostojiću u prvom minutu mogao je komotno crveni, Plavsic ili Srnic ko je vec bio bi izašao 1 na 1 sa golmanom, leonardu je dao jedan zuti da ga smiri a mogao je barem jos dva da mu da, a o onom penalu u 4 minutu da ne pricamo i dejan Matic bi ga video

avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
15:04

* jer, da se sudi, bla bla bla... Inace, ta ruka Le Taleka je bila u kaznenom:-D

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 30.05.2017
09:30

Interesovalo me misljenje o onoj provj situaciji, iz 4. minuta. Otprilike se slazem da takve sitiuacije u derbiju ne treba da se karakterisu kao penali, ali tacno sam znao da ces reci da je bilo obostrano povlacenje, iako se jasno vidi da je Ostojic (?) u jednom trenutku toliko vukao Boacija da je ovaj spustio ruke! Realno gledajuci to jeste bilo za penal, vjerovatno bi ga dobili i Zvezda i Partizan protiv npr. Mladosti iz Lucana, ali u derbijima ne bi trebalo da se sudi. Ipak, trebate biti svjesni Ostojicevog bezobrazluka i dobrog Mazicevog sudjenja kad ga sljedeci put budete napadali.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
10:39

Pre toga je bilo, ne na kraju. Jos jednom, nije Ostojic nego Milenkovic.

avatar
Kolee
Monday, 29.05.2017
15:02

A u slucaju da ni tad Zvezda ne postigne gol,svirati penal nakon svakog kontakta igraca u i oko 16m u korist Zvezde,zabraniti golmanu Partizana da brani,tj da se pomera sa sredine gola ako se udje u poslednjih pet minuta,a Zvezda jos nije povela,i na kraju,posle pobede Zvezde,dzentlmenski cestitati pobedu,zasluzeno osvojen kup,napisati priznanje za zivot i delo Zvezdanu Terzicu,i gledati one zaslepljene kako se raduju.nGospodo, oci imamo,to nam ne mozete oduzeti,da je situacija obrnuta,verovatno da bi i mi smatrali da je to za penal,a takvih je u poslednjih 20 godina situacija bilo mnogo,a mi penal nismo dobili,medjutim,svi oni koji se razumeju su podrzali Mazicevu odluku. Kad sam vec kod Mazica,covek je toliko veci od Partizana i Zvezde,i srpskog fudbala uopste,da nikad nece sebi dozvoliti da se bruka i gubi kredit koji je godinama stica,a zna se gde. Da je utakmicu trebao da resi sudija,sudio bi neko od onih,koji su odavno poznati,i koji su tu gde jesu samo zato sto ih neki od klubova gura.

avatar
chaki
Monday, 29.05.2017
15:51

Ajde vozi cobane

avatar
Burazer
Monday, 29.05.2017
16:17

U pravu si 100%.

avatar
LaJoya#21
Monday, 29.05.2017
15:01

Au koliko ih boli. MA GAZI BREEEEE!!!!

avatar
Bari 1991
Monday, 29.05.2017
14:51

i na ovom i na proslom mecu je leonardo morao da dobije crveni a ako vec sudija ne vidi onda mora komisija fss-a da ga kazni nakon meca jer se tako svudje radi.Morao je mazic da svira makar jedan penal za nas.Osteceni smo.

avatar
Dača
Monday, 29.05.2017
15:17

Samo kukate, samo tražite, tražite penal, crveni karton, ofsajd... Nikako da priznate da ste očajni, nedovoljno kvalitetni, da vam je igra jadna, fudbaleri (ispod)prosečni, uprava nesposobna... Nameštena titula mora da se osvoji na terenu a vi ste i za to nesposobni.

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 29.05.2017
17:44

Idi u Bari, tamo se mozes tesiti.
Vi ste navikli da vam se sviraju penali kod najblazeg kontakta sa protivnickim igracima.
Ovog puta Mazic nije bio naklonjen padavicarima, zbog cega mu treba odati priznanje.
Cetiri derbija tri poraza i jedan remi, svi znamo kako.
Treba li jos nesto da priznate da ste puno losiiji.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 29.05.2017
14:51

Uh, mislim da se brise Milko sa spiska Partizanovih legendi... :)

avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
14:44

Ne govoris istinu (da bi to rekao), a to se vidi jer si morao da primetis i zbog cega su pojedini nasi igraci dobili kartone, morao si da primetis i izmisljanje nekih prekrsaja u zoni suta, morao si i onu ruku Le Taleka. Smesan si mi uvek bio. Na kraju, zbog cega Ostojic da bude iskljucen?