Miljenici 'severa' - Spaja ih Zvezda i isti datum rođenja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.09.2015.
13:00
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde klicale su ovim legendama kluba iz Ljutice Bogdana ali verujemo da među njima ima onih koji nisu znali da su sva trojica fudbalera rođena istog dana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sudbina se poigrala sa datumima pa se tako dogodilo da trojica fudbalera koji su u poslednje dve i po decenije stekli status legendi Crvene zvezde budu rođeni istog dana.

Petnaestog septembra rođendane slave Dejan Savićević (49), Marko Pantelić (37) i Darko Lazović (25), trojica bivših fudbalera Crvene zvezde koje je sudbina na taj način spojila neraskidivim vezama.

Na "Tviter" profilu fudbalskog kluba Crvena zvezda danas je postavljena fotografija trojice bivših igrača kojom su im crveno-beli čestitali rođendan.

Dejan Savićević trenutno obavlja funkciju predsednika FS Crne Gore, Marko Pantelić bi uskoro mogao da se vrati u Zvezdu kao funkcioner, dok je samo Darko Lazović i dalje aktivan i nastupa za italijansku Đenovu.

Slavljenici su zajedno odigrali 236 utakmica u dresu Crvene zvezde, postigli ukupno 78 golova a svakako da je najveći trag ostavio Dejan Savićević koji je sa crveno-belima 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke