Milivojević: "Saigrače spremam za spektakl na 'Marakani'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.05.2016.
18:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević ne krije da sa nestrpljenjem čeka da ponovo zaigra na stadionu "Rajko Mitić", a saigrače uveliko priprema na toplu dobrodošlicu koju će im "Delije" prirediti.

facebook.com/OlympiacosFC
facebook.com/OlympiacosFC

Povezane vesti

Svega pet dana ostalo je do prijateljske utakmice koju će novi šampion Srbije i Olimpijakos odigrati na stadionu "Rajko Mitić". Dobro je poznato da crveno-bele iz Beograda i Pireja osim klupskih boja povezuju mnoge druge stvari, pa je tako u prošlosti više bivših igrača Crvene zvezde igralo u Olimpijakosu.

Jedan od onih koji su pre dolaska u Pirej imali čast da nose dres bivšeg šampiona Evrope jeste i Luka Milivojević koji sa nestrpljenjem iščekuje utakmicu na stadionu "Rajko Mitić".

"Sa veliki nestrpljenjem očekujem duel dva bratska kluba, i naravno da ponovo u crveno-belom dresu zaigram na Marakani. Veoma mi je drago što je ovaj meč organizovan i verujem da će Zvezdina, a i celokupna srpska  fudbalska publika imati priliku da uživa u kvalitetnom meču" kaže Milivojević.

Srpski internacionalac nastupao je za Crvenu zvezdu u sezoni 2012/2013, a nakon sezone u belgijskom Anderlehtu prešao je u Olimpijakos. Prvi put od odlaska iz Zvezde Kragujevčanin će igrati protiv bivšeg kluba što predstojećoj utakmici daje posebnu težinu.

"Prema informacijama koje imam, a one su još nezvanične, Olimpijakos će doći u vrlo jakom sastavu i zbog toga očekujem da će utakmica biti za uživanje. Nadam se da će i stadion 'Rajko Mitić' biti pun, da će publika doći da pozdravi kako nove šampione Srbije tako i Olimpijakos koji sigurno uživa velike sipmatije Zvezdinih navijača, što nije tajna" kazao je Milivojević.

Kao neko ko je imao prilike da igra za Zvezdu, a samim tim i na našem najvećem stadionu, Luka Milivojević je zadužen da saigračima iz Olimpijakosa objasni šta mogu da očekuju u Beogradu.

"Saigrači me često pitaju kako će biti u Beogradu. Rekao sam im da ih očekuje spektakl. I sami znaju koliko je puta i na našim tribinama bilo koreografija vezanih za Crvenu zvezdu, tako da će i ovoga puta biti nešto neponovljivo. Rekao sam im i da ih očekuje topla dobrodošlica i da će imati prilike da vide kako je to kad igra Zvezda, i kakva je atmosfera u Beogradu" zaključio je Milivojević.

Vezni fudbaler Olimpijakosa iskoristio je priliku da Zvezdi čestita titulu i da pozove navijače da u što većem broju dođu na prijateljsku utakmicu dva kluba koja je zakazana za 10. maj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke