Milivojević očekuje pune tribine i upozorava: ''Velšani nam prete''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.06.2017.
18:16
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Milivojević rekao je danas da njegova ekipa neće kalkulisati u utakmici protiv Velsa, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto će u slučaju pobede biti na dobrom putu ka Rusiji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije igraju u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu protiv Velsa, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Nisam stigao da analiziram prethodnu utakmicu sa Gruzijom, prvo poluvreme tog duela je za analizu. Ima mnogo stvari koje moramo da popravimo. Bod ili tri, ne treba da kalkulišemo, nismo do sada nijednom i nećemo ni u ovoj utakmici. Ići ćemo na pobedu i videćemo. Vels je jak protivnik, biće dobra utakmica, za nas veoma važna, nadam se da ćemo izvući pozitivan ishod", rekao je Milivojević na konferenciji za novinare.

Upitan da li će na ekipu pozitivno uticati to što su brojni igrači ove sezone osvojili trofeje u svojim klubovima, Milivojević je rekao da je to dobra stvar.

"Navika pobeda i trofeja je razlog više. Sigurno je dobro za ambijent i mentalitet ekipe. To može da se vidi u prethodnih pet utakmica u tri smo se vratili iz zaostatka, znači da je mentalitet dobar. Važan je za grupu, mi to imamo u ekipi i za sada je sve kako treba", naveo je on.

Milivojević u Kristal Palasu igra sa dvojicom Velšana, golmanom Vejnom Henesijem i Džoom Ledlijem, ali su u klubu i neki članovi stručnog štaba reprezentacije Velsa.

"Oni konstantno prete, čak i kroz šalu kažu da im (Garet) Bejl nije potreban. Njima je jako važna utakmica, ali i nama. Ako pobedimo mi smo na jako, jako dobrom putu. Oni znaju da im je u slučaju poraza kraj kvalifikacija. Dolaze da daju sve od sebe. Mi moramo biti spremni na sve, iako će igrati bez jednog od najboljih igrača, moramo da budemo koncentrisani na sve, ne samo na rezultat", naveo je on.

Milivojević je istakao da je termin za utakmicu loš, pošto su se fudbalska prvenstva završila pre više od dve nedelje.

"Nije lako održati se u kondiciji. Ali isto je za sve. Imamo motiva, znamo koliko je važna utakmica. Verujem da će doći publika ne samo iz Srbije nego i iz inostranstva, nama će biti lakše uz pun stadion, ali koliko god ljudi da dodje, probaćemo da obradujemo narod", rekao je Milivojević.

U kvalifikacijama Srbija je prva u grupi sa 11 bodova, koliko ima i Irska, dok je Vels treći sa sedam bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke