"Milionerima" i Bartri poruke podrške od beogradskih "večitih"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.04.2017.
14:54
Izvor: Sportske.net

Fudbalski Partizan uputio je tokom dana poruku podrške Borusiji iz Dortmunda i prvotimcu "Milionera" Marku Bartri. Nakon crno-belih oglasila se i Crvena zvezda.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

 Napad koji se u utorak uveče dogodio u Dortmundu zabrinuo je fudbalski svet jer se pokazalo da više niko nije zaštićen od delovanja bolesnih umova.

Nemačka policija i dalje istražuje detalje vezane za incident u kojem je eksplozivnim napravama napadnut klupski autobus Borusije iz Dortmunda, a prvotimac tog kluba Mark Bartra teže povređen.

Tim povodom se tokom popodneva na "Tviteru" oglasio i fudbalski klub Partizan koji je uputio poruku podrške "Milionerima" i povređenom Marku Bartri.

Španski internacionalac Mart Bartra najgore je prošao u ovom incidentu, pošto je zadobio teže povrede ruke, zbog čega je sinoć hitno operisan.

"Podrška Borusiji iz Dortmunda i Marku Bartri. Ostanite jaki, fudbal uvek pobeđuje" stoji u poruci FK Partizan.

Partizan je, ne tako davno, sarađivao sa Borusijom iz Dortmunda, pošto su "Milioneri" kupili Miloša Jojića od beogradskih crno-belih, a u prošlosti je i Antonio Rukavina iz Humske otišao na "Vestfalen".

Nedugo nakon Partizana na sličan način se oglasila i Zvezda. Sa stadiona "Rajko Mitić" poručili su da šalju podršku bivšem klubu Damjana Le Taleka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke