Milinković želi da ruši tradiciju!

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
11:40
Izvor: Beta

Ne želeći da priča o Rumunima, trener Partizana se isključivo koncentriše na predstojeći meč u Novom Pazaru.

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da se nada da će njegova ekipa srušiti tradiciju i konačno pobediti u Novom Pazaru.

"Za nas je Novi Pazar uvek teško gostovanje. Nemamo baš prijatna iskustva i znamo kakav nas ambijent čeka. To je ekipa koja ima iskustvo, bez obzira što nisu dobro počeli prvenstvo ali to ne mora ništa da znači jer Partizan uvek inspiriše. Veoma smo oprezni, ali verujemo u to da ćemo odigrati onako kako se od nas očekuje i verujemo da možemo da nastavimo kao što smo počeli i osvojimo tri boda", rekao je Milinković na konferenciji za novinare na Teleoptiku.

Fudbaleri Partizana sutra od 17 časova igraju na gostujućem terenu protiv Novog Pazara, utakmicu trećeg kola Super lige Srbije. Crno-beli u poslednje četiri sezone nisu u prvenstvu pobedili Novi Pazar na gostujućem terenu.

"Mi smo tu da tu tradiciju menjamo", rekao je Milinković, koji nije mogao da izbegne pitanja o utakmici revanša protiv Steaue.

"Ne znam da li je primereno da govorim o toj utakmici jer nas čeka Novi Pazar. Mislim da će i u revanšu biti velika borba dva tima, verujem u ekipu i naše mogućnosti i nadamo se najboljem, ali o toj utakmici ćemo govoriti kada dođe vreme", naveo je Milinković.

Na konstataciju novinara da su dobre ocene za nastupe u utakmici sa Steauom dobili svi igrači Partizana osim Nikole Ninkovića, Milinković je rekao da je taj fudbaler "mogao mnogo bolje".

"Šta da vam kažem, Džigi je dete Partizana i on je svestan stvari koje nije uradio. Mogao je mnogo bolje, neki igrači pre sazrevaju, neki ne mogu da nose teret velikih utakmica... Na nama je da nastavimo da radimo s njim i da pokušamo da mu pomognemo da dođe do stabilnosti, da igra onako kako ume i da nema oscilacija. On je tu pet godina, možete to i da mi zamerite, ali on je i dalje mlad. On može mnogo bolje, sve to treba istrpeti",
rekao je on.

Trener šampiona Srbije dodao je da će Ninković u prvoj postavi za utakmicu sa Novim Pazarom.

Fudbaleri Vojvodine su sinoć u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa pobedili Sampdoriju sa 4:0, a novinari su pitali Milinkovića, da kao bivši trener novosadskog kluba, prokomentariše taj rezultat.

"Svaka im čast, šta drugo da kažem. Odlično su odigrali i napravili fenomenalan rezultat i gotovo je izvesno da će proći dalje što je zaista sjajno za Vojvodinu i srpski fudbal",
rekao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Friday, 31.07.2015
16:51

Pre bi reko ,da ce jedno bivse dete Partizana sutra napraviti Ninkovica u direktnim duelom dosta velikom budalom.

avatar
Avanti stella rossa
Friday, 31.07.2015
14:47

3-1 za pazar a moze i 1-0 sta fali mnogo ste POLETELI komsije dobri ste al niste tolko jaki kolko zamisljate! poz do sl derbija pa da vidimo bas na terenu ko je najbolji i kolko ste ustvari jaki :P a da mi smo ispali u prvom kolu i bole nas patka sad cemo da punimo u prvenstvu imamo i mi konje za trku :D terzu i kokezu hehehehe. pokazace vam steaua sad u revansu kolko ste jaki jedva cekam dvojka na steau sigurna fix kola!

avatar
ujka Vanja
Friday, 31.07.2015
14:29

Imam los predosecaj povodom ovog naseg gostovanja u Pazaru,igramo bez Abua,oba Bugarceta.Kizo daj sansu rezervistima,i ako izgubimo lako cemo dostici prednost ostalih,cuvajte snagu za Steauu,protiv Steaue ako ne pobedimo ne mozemo da obezbedimo plej of za LS!Dakle,u igru Bogosavca,Cirka,Trujica,Lukica,one klince sto su isli na pripreme na Zlatibor i Pohorje,onu cetvoricu sto su potpisali profi ugovore!!

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 31.07.2015
13:09

Ubaci Saponju,Lukica,Ninkovica,Bogosavca,Cirkovica,Trujica i matorog Ilica u prvoj ....Nek se istrce deca i odvale ih od zivota :)

avatar
Александар Миликић
Friday, 31.07.2015
12:13

sta je sa grbicem,mislim da je on treb'o da udje protiv steaue umjesto abubakara,vodili smo,i mogo je mnogo da doprinese iz kontre svojam brzinom i prodornoscu

avatar
baldekeita
Friday, 31.07.2015
12:35

Grbic nije ni putovao u Bukurest,na njega se ne racuna ozbiljno.Samo se ceka da mu menadzeri srede neki transfer jer zauzima mesto stranca,a ne pravi nikakvu razliku.On moze pristojno da odigra samo na desnom krilu i to pod uslovom da rival igra otvoreno jer tada brzina koja mu je jedini kvalitet dolazi do izrazaja,tu sada Abu pa i Trujic koji pored brzine poseduju i druge kvalitete tako je Grbic nepotreban.

avatar
baldekeita
Monday, 03.08.2015
13:14

Ocajni su sva trojica,ali Kojicu treba zabraniti da igra i amaterski fudbal!Decko je od 15 dodavanja 14 puta pogresio!

avatar
Александар Миликић
Monday, 03.08.2015
12:58

Koji truji kukala,pa ono je obicno nabildovano drvo,grbic je za njega majstor

avatar
ujka Vanja
Friday, 31.07.2015
14:26

Dobro ali makar u Pazaru bi Grba mogao da dobije sansu,u odsustvu Abua,

avatar
Friday, 31.07.2015
11:59

Napred Partizan!

avatar
Robert Lewandowski 9
Friday, 31.07.2015
11:52

Iskreno se nadam pobedi mog susednog grada nad partizanom. IDEMOO

avatar
PARTIZAN_R. SRPSKA_
Friday, 31.07.2015
11:44

Ninkovic nezna sta ga je snaslo kad je usao protiv Steaue...vrti se u mjestu, napravio faul nakon kojeg smo primili go...poslije toga jos gori. Lose izdanje.