Milinković: "Večeras počinju pripreme za OFK"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
21:04
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković kazao je da su crno-beli u Jagodini ostvarili oba cilja koja su zacrtali i istakao da će još večeras početi pripreme za prvenstveni duel sa OFK Beogradom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije overio je u sredu plasman u finale Kupa Srbije još jednom pobedom nad ekipom Jagodine. Trijumf rezultatom 0:2 bio je dovoljan da se ostvare oba cilja zacrtana pred put u Pomoravski okrug.

"Čestitam svojim igračima. Imali smo dva cilja, plasman u finale i pobedu. Ostvarili smo oba cilja protiv uvek neugodne ekipe Jagodine" rekao je trener Partizana posle utakmice.

Vodeći gol za Partizan postigao je Ivan Šaponjić čime je kadetski reprezentativac uspeo da stigne do prvenca u seniorskom timu.

"Ivan je dete Partizana i sigurno je da će mu ovaj pogodak mnogo značiti za dalji razvoj" dodao je Zoran Milinković.

Umesto završne ocene viđenog na terenu i očekivanja od od predstojećeg finala trener Partizana se osvrnuo na prvenstvenu utakmicu koju crno-beli već u ponedeljak igraju protiv OFK Beograda.

"Meč sa OFK Beogradom biće već večeras tema jer nemamo mnogo vremena za pripremu" zaključio je Milinković.

Partizan će se u finalu Kupa Srbije sastati sa Čukaričkim koji je ranije danas eliminisao Voždovac ukupnim rezultatom 6:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke