Milinković: "U sredu smo naučili nešto veoma bitno..."

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2015.
13:35
Izvor: Beta

Manje od 24 sata nakon duela sa Steauom trener Partizana Zoran Milinković rekao je da će crno-beli nastaviti da se bore za plasman u Ligu šampiona jer je to san za koji žive.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je najvažnija pouka iz utakmice sa Steauom da ekipa nikada ne sme da prestane da veruje u uspeh i dodao da će se crno-beli žestoko boriti za ulazak u Ligu šampiona.

"Sve nas je stigao umor ali to je jedan od onih lepših umora u životu. Utisci su isti kao i sinoć, Partizan je napravio veliku utakmicu. Ova ekipa može i dalje da se razvija, mnogo dobrih stvari smo uzeli iz sinoćnjeg meča. Gledamo napred i mislim da ovo nije sve od nas", rekao je Milinković u SC Teleoptik.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona pošto su sinoć u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija posle preokreta pobedili rumunsku Steauu sa 4:2. U prvom meču prošle nedelje u Bukureštu bilo je 1:1.

"Najvažnija pouka iz utakmice je da nikada ne prestanemo da verujemo, jaka vera, naši navijači, sve to zajedno je sinoć bila ogromna snaga za Partizan. Uspeli smo da napravimo veliki korak dalje, igraće se Evropa do decembra u Beogradu, ali mi želimo još više. Žestoko ćemo se boriti za Ligu šampiona, to želimo svim srcem" dodao je Milinković.

Strateg Partizana nije zaboravio da pohvali ambijent sa sinoćnje utakmice i da poruči da se za podršku kakvu su crno-beli u sredu imali vredi boriti.

"Za ovakve navijače, za ovakav ambijent, za to se živi. Mi ćemo učiniti sve da idemo dalje, mi živimo naš san i dalje i sve što nam žreb donese, mi ćemo prihvatiti ko god bude bio protivnik. Partizan želi da bude bolji u dve utakmice", rekao je Milinković.

Žreb za plej-of fazu Lige šampiona zakazan je za petak od 12 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Dmitrovic
Thursday, 06.08.2015
16:12

Bravo Kizo, bilo bi lepo da trazis da uprava dovede sad jednog levog beka i defanzivnog veznog, a posle utakmice play off-a LS treba dovesti napadaca i stopera makar, za stopera dovedite samo nekog ko je bolji od Ostojica, ima toga u nasoj ligi, ne morate da se cimate puno :). Najidealnije bi bila LS da se izbori i da tamo izborimo 3 mesto, da prezimimo u Evropi, treba juriti da se Ziletu odkupi ceo ugovor i da se potpise na vise godina, sledece godine u ovo vreme decko ce vredeti minimum 10 miliona. Pozdrav za sve Grobare.

avatar
Dado Radusinovic
Thursday, 06.08.2015
14:23

Reko sam ja i ponavljam Kizo majstoreeeee...a ovi sto kritikuju, nisu ni jednom verovatno bilo na stadionu

avatar
baldekeita
Thursday, 06.08.2015
14:14

Cestitke Kizo,samo nam linije moraju biti uze kada se igra ova formacija protiv jacih rivala jer ostaje previse prostora izmedju njih.Zamolio bih strucni stab da ozbiljno poradi na prekidima,a ne da se kod svakog njihovog kornera tresem kao da je penal!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
16:32

I ja sam bio nervozan kod njihovih kornera, skoro svaki korner su dobili oni skok, pogotovo Varela kako skače, a Balažic je jako nesiguran u skok igri, sličan mu je bio i Branko Ilić u prolećnoj sezoni.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 08.08.2015
09:58

Ma dobro, prekidi su jedna od retkih stvari koje se mogu popraviti, u napadu bi trebali da prekopiramo od Srbije u20 (da se prvo doda igraču, on je onda prebaci drugom igraču i ovaj zakuca), ili da se zalećemo sa ruba kaznenog prostora, a ne da stoje kao ukopani i onda golman pokupi loptu. U odbrani Živković treba malo više hrabrosti da izađe sa crte.

avatar
baldekeita
Friday, 07.08.2015
12:51
avatar
baldekeita
Friday, 07.08.2015
12:51

Ma haos,prvo Varela,a posle i Pap.Posle crvenog situacije 7 na 3 i oni dobiju svaki skok,tu smo kriminalno losi.Protiv Belorusa nam to moze skupo kostati...

avatar
33
Thursday, 06.08.2015
13:44

Čestitke na svemu! Fenomenalan rezultat! Topli savet od srca, ne samo mene nego svih dobronamernih ljudi nebitno za koga navijaju u ovom momentu: uigrajte odbranu - koncentracija, uigrajte odbranu - koncentracija i uigrajte odbranu - koncentracija. :)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
16:32

Par Fabricio - Balažic će biti svake utakmice sve bolji i bolji, ovo im je tek 3 utakmica.

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 06.08.2015
13:43

Ooooooo nema predajeeeee... OOooooo nema predajeee :D