Milinković priznao: ''Živko nas je izvukao!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.08.2015.
22:08
Izvor: Beta

Trener Partizana realno sagledava dešavanja na današnjoj utakmici u Čačku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković kazao je da su njegovi fudbaleri pobedom od 3:1 nad Borcem u Čačku "prevazišli nekoliko stvari" i ocenio je da mora da se pređe preko grešaka nekih prvotimaca koji igraju stalno.

"Nije bilo lako. Prevazišli smo nekoliko stvari ovom pobedom: prinudne izmene, povrede igrača...danas se i Fabricio povredio. Stvarno je težak teren, koji prosto gura stalno u greške, ali smo na kraju smogli snage i zabeležili važnu pobedu", rekao je Milinković televiziji Arena posle utakmice.

Partizan je primio samo jedan gol, ali je Borac stvorio nekoliko izglednih šansi, što je Milinković priznao i pohvalio golmana Živka Živkovića.

"Jesu...Živko nas je izvukao. Treba biti iskren i to reći. Ima segmenata igre koji nisu bili najbolji, ali je to tako jer smo u vrlo zahtevnom ritmu utakmica i gotovo jedni te isti igrači su nosiioci igre, zato ako nekad naprave greške, treba preći preko toga",
kazao je Milinković

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
micoboka
Sunday, 23.08.2015
09:31

Zna li mi neko objasniti kako se igra play off za prvaka jel se prenose bodovi ili se polove, sta ako prvi bude imao 56 bod a drugi 53 boda sta u tome slučaju?? Hvala unapred

avatar
Gorann
Sunday, 23.08.2015
13:16

Taj sto ima neparan broj bodova dobija jos 1 bod pa se onda deli na pola.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 22.08.2015
22:33

Vas Knezevic vas je izvukao.

avatar
Sunday, 23.08.2015
04:29

Naš Lalatović nas je izvukao :D

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 23.08.2015
12:36

Lepo sam rekao grobar Knezevic, a to si i sam video.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 22.08.2015
22:24

4 najbolja/najvaznija igraca uz Balazica i Babovica, ali i ocajan teren- nije problem sto se ne koriste sve prilike, toga veceras nije ni bilo tj. mozda samo ono na kraju i onaj sut Ilica i mogu da se podvedu pod tako nesto, ali nedopustiva je takva lezernost u odbrani i ta promaja koja je sve veca, unosi se nesigurnost i nas golman stavlja na muke! Pod nosiocima koji stalno igraju sigurno misli na Balazica i Babovica, ali onakve stvari ne smeju da se ponavljaju, mora to daleko bolje jer Liga sampiona ne prasta, tamo su svi ajkule i svi ce da nanjuse krv:-) Zivkovic (Kljajic/Trnic)- Vulicevic, Balazic (Stevanovic), Fabrisio (Cirkovic), Bandalovski (Bogosavac)- Brasanac (Jevtovic/Glavcic), Lukic (Ilic), Babovic (Kosovic)- Zivkovic (Trujic/Marinkovic), Saponjic (Bozinov), Oumaru (Grbic/Golubovic). Eliminisao sam tu Ostojica, Nemanju i Ivana Petrovica, Luku i Ninkovica, Brasanca preselio na zadnjeg veznog, ali vraticu ga na prirodnu poziciju kad dovedemo pravog DMC. Imamo 25 igraca, a treba nam 6 pojacanja, voleo bih levog beka, stopera, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog i spica, ali mozda i golmana. Prva trojica na listi su velika nuzda, cetvrti i peti mala, a golman mozda samo lazna uzbuna koja se cesto ponavlja!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 22.08.2015
23:01

Zivkovic (Kljajic/Trnic)- Vulicevic (Bandalovski), Balazic (Cirkovic/Stevanovic), ????? (Fabrisio), ????? (Bogosavac).

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 22.08.2015
23:04

????? (Jevtovic), Brasanac (Lukic/Ilic), ????? (Babovic).