Milinković: "Pogrešio sam, izdržaću pritisak"

Autor: Beta Beta
sreda 16.09.2015.
13:29
Izvor: Beta

Dan uoči prvog meča u grupnoj fazi LE trener Partizana Zoran Milinković priznao je da je pogrešno postavio igru u derbiju i rekao da će izdržati pritisak javnosti i medija.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Partizan je prošlog vikenda izgubio od Crvene zvezde sa 3:1 u 149. "večitom" derbiju. Odmah nakon te utakmice, beogradski mediji su počeli da licitiraju imenima trenera koji će na klupi Partizana zameniti Milinkovića.

"Izdržaću taj pritisak... Ja sam fokusiran samo na ono što radim, ne bih išao van tog okvira. Naravno da i do mene sve to dolazi, ali sve to treba prevazići radom", kazao je Milinković.

"Ostalo je još 29 utakmica do kraja Superlige. Zašto je stav javnosti ovakav, ne bih komentarisao. Bez obzira šta ko piše, ja u ovaj tim verujem, verujem u svoje igrače. Oni su parvi momci i pokazaće da imaju kvalitet i da su dostojni crno-belog dresa", dodao je.

Milinković je naveo da je "atmosfera u svlačionici onakva kakva treba da bude".

"Ne mogu da kažem da je ista atmosfera, jer nije isto kada se pobeđuje ili gubi. Momcima je teško pao poraz u derbiju. Mi smo profesionalci, radimo svoj posao, ali imajte u vidu da smo i navijači Partizana. Teško je, momci su svesni situacije, i to treba prevazići. Oni su svesni da moraju da daju više u utakmicama koje dolaze, to je jedini način da se prevaziđe trenutna situacija", rekao je Milinković.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je nakon derbija izjavio da mu je Milinković priznao da je pogrešio u postavci utakmice, pa je novinare zanimalo šta mu je tačno rekao.

"Očekivao sam da će promena formacije biti iznenađenje, ali očigledno da sam pogrešio u toj ideji. Model igre 4-3-3 smo uspostavili i vratićemo se na to. Bilo bi bolje da smo tako igrali i u derbiju, moja procena nije bila dobra, pokušaćemo da se u nastavku vratimo na taj model igre", rekao je Milinković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 16.09.2015
17:03

I ne treba da komentarišeš, bolje bi ti bilo da ćutiš i ako si sposoban ispraviš svoje greške, a ne da odeš i spasiš sezonu Partizanu!

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 16.09.2015
15:36

4-3-3 nikako! 4-4-2 moze!