Milinković: "Pobeda za veće samopouzdanje"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
23:20
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije izrazio je zadovoljstvo zbog ubedljive pobede na startu Superlige istakavši da će on uticati na samopouzdanje ekipe pred revanš sa Dilom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle večerašnje pobede nad Metalcem na otvaranju Superlige Srbije da je zadovoljan igrom svog tima i dodao da ubedljiv trijumf od 4:0 mnogo znači ekipi pred revanš sa Dilom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Startovali smo onako kako smo želeli. U dosta dobrom i visokom ritmu smo odigrali prvo poluvreme, postigli golove i stvorili dosta šansi. Zadovoljan sam kako smo kontrolisali igru. U drugom delu nam je možda nedostajalo malo svežine, ali je rezultat bio u našu korist. Dogovorili smo se da držimo posed i tako trošimo vreme. Pokušali smo da s promenama dođemo do gola, a u tome smo i uspeli u poslednjem minutu", rekao je Milinković.

Partizan je večeras na svom stadionu sa 4:0 savladao Metalac iz Gornjeg Milanovca u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Crno-bele u utorak očekuje revanš u kvalfikacijama za Ligu šampiona protiv Dila Gori, a Milinković je rekao da ovakva igra i pobeda donose samopouzdanje ekipi.

"Zadovoljni smo urađenim poslom. Ono što hoćemo jeste da što pre dođemo do takmičarkse forme, a ona dolazi kroz utakmice. Donosi nam ovakva igra samopuzdanje pred revanš sa Dilom", rekao je trener Partizana.

Partizan je u petak saznao da će u slučaju plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona za rivala imati boljeg iz dvomeča Trenčin - Steaua.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 18.07.2015
08:48

ove sezone gazimo bez konkurencije !!!

avatar
Djanegrobar
Saturday, 18.07.2015
04:38

Bozinov je EXTRA ODIGRAO,TOTALAN RESPECT ZA NJEGA :),I JEVTOVIC JE SUPER ODIGRAO,ALI ZA NJEGA SMO MOGLI ODMA DA VIDIMO DA NIJE NI BLIZU PROMASAJA PROTIV DILE :)

avatar
Igor Tambur
Saturday, 18.07.2015
01:23

Neznam šta ste vi gledali al Bugarin se dobro kreće i dobija na brzini biće on još dosta bolji!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 17.07.2015
23:40

Odlicna promena strana Zileta i Abua (ne toliko plodotvorna, ali je namera ozbiljna), jedino zameram sto nije usao Saponjic, ali mogu da razumem da se ide na to da Bozinov stekne ili mu se ulije neko dodatno samopouzdanje!

avatar
ludikure
Friday, 17.07.2015
23:56

opet sam bio na stadionu,bozinov se slabo krece ali zato kad dobije loptu to je zlo....ndve asistencije vrhunske i lagani gol za bugarinannije bilo lose

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 18.07.2015
07:54
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 18.07.2015
07:41

P.S. Mislim da ono nije bio ofsajd, odmah sam video da je to krajnje sumnjivo, a prava je steta sto onda nije dao desnom...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 18.07.2015
00:02

Slazem se, bas tako sam ga i ja video, a verujem i vecina navijaca. Samo da on udje u formu i bice to dosta dobro, ali kljucno je to kako cemo se pojacati na ostalim pozicijama...