Milinković otkrio koja je jedina tema u Partizanovoj svlačionici!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
16:01
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković obratio se u četvrtak novinarima u SC "Zemunelo" i izneo svoje utiske dosadašnjeg rada i očekivanja vezana za ono što sledi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su u ponedeljak izuzetno važnu pobedu na gostovanju OFK Beogradu čime su zadržali pet bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala".

Trener Zoran Milinković u četvrtak je sa novinarima podelio utiske o onome što je do sada urađeno pod njegovom "dirigentskom palicom" i izneo svoja očekivanja pred završnicu sezone.

"Zadovoljni smo ostvarenim, pobeda je ostvarena pod velikim pritiskom i sada se okrećemo sledećem protivniku" rekao je trener Partizana.

Milinković je preuzeo ekipu krajem marta a od momenta kada je seo na klupu Partizana crno-beli su ostvarili tri pobede i obezbedili plasman u finale nacionalnog Kupa.

"Novi stručni štab radi tek 12 dana sa ekipom a praktično na svaka četiri dana smo imali utakmicu. Dosta toga radimo u hodu a sigurno da nas raduje ukoliko se primećuje napredak u igri" dodao je trener Partizana.

Nezaobilazna tema razgovora bio je i učinak dvojice sjajnih mladih igrača Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića koji su golovima nosili Partizan na prethodnim utakmicama.

"Ništa novo kada su u pitanju Partizanova deca. Njih dvojica su ušli u jako dobar tim i sada daju svoj puni doprinos. Svoje uloge za sada lepo nose. Vredni su, radni, imaju iskusnije saigrače pored sebe i njihovu bezrezervnu podršku" istakao je Milinković.

Crno-bele za vikend očekuje duel 23. kola Jelen Superlige sa lučanskom Mladošću koja je, kako Milinković kaže, jedina tema u klupskoj svlačionici.

"Utakmica sa Mladošću je izuzetno važna za nas, utakmica na kojoj idemo na tri boda i to je trenutno jedina tema u našoj svlačionici" zaključio je Milinković.

Partizan u završnicu sezone ulazi sa tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i ukoliko u nedelju savlada Mladost na domaćem terenu naći će se u odličnoj poziciji pred "večiti derbi" koji se igra za manje od deset dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke