Milinković: ''Odličan meč!''

Autor: Beta Beta
subota 21.02.2015.
19:34
Izvor: Beta

Posle odlične igre svog tima, trener Voždovca Zoran Milinković istakao da je utakmica u Humskoj bila na višem nivou od očekivanog za start drugog dela prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da je zadovoljan rezultatom u utakmici za koju je ocenio da je bila teška za oba tima.

"Čestitam svojim igračima, zaista su se borili. Utakmica je bila teška i za nas i za Partizan, i bila je sadržajnija i bolja od nivoa koji se očekuje u prvom kolu posle pauze", rekao je Milinković.

On je kazao da su oba tima zaslužila pobedu.

"Ne mogu da kažem šta je odlučilo meč. Rezultat se kretao i na jednu i na drugu stranu. Ne mogu da ocenim ko je bio bliži pobedi.

Ne bi bilo nezasluženo da je Voždovac pobedio, ali ni Partizan da je slavio. Utakmica je bila dobra i kvalitetna, a za to su potrebna dva dobra aktera"
, rekao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 21.02.2015
21:04

Tacno tako, izjava skroz na mestu, ne bi bilo nezasluzeno ko god da je pobedio. Vozdovcani samo svaku da odigrate ovako i bicete u vrhu jer uz Cuku i Partizan spadate u najjace klubove Srbije u ovom trenutku. Srecno u nastavku sezone i zelim vam da nanizate sve pobede.