Milinković: "Nišlije su ozbiljan takmac"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
13:52
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da će niški Radnički biti ozbiljan takmac ali da je pobeda nad AZ Alkmarom podigla moral njegovim igračima koji će učiniti sve da dođu do nova tri boda u Superligi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon poraza u 149. "večitom derbiju" a potom i pobede koju su ostvarili na startu grupne faze Lige Evrope fudbalere Partizana u nedelju očekuje duel sa Radničkim iz Niša u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba šampiona Srbije Zoran Milinković rekao je da je pobeda nad AZ Alkmarom podigla moral u svlačionici i da će igrači dati svoj maksimum da kako bi bila upisana nova tri boda.

"Ekipu Partizana u nedelju čeka još jedna utakmica u Superligi, kojoj pristupamo sa velikom ozbiljnošću,  kao i svakoj narednoj koja sledi. Utakmica protiv AZ  Alkmara  je svakako podigla moral ekipe i ujedno vratila igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio datu šansu. Na njemu je da nastavi da sa dobrim i kvalitetnim nastupima kao u četvrtak" rekao je Milinković.

Poslednji međusobni susret Partizana i Radničkog završen je remijem bez golova a Zoran Milinković tvrdi da će "Real sa Nišave" ponovo biti ozbiljan takmac.

"Ono što je karakteristično za ekipu niškog Radničkog je izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih igrača. Napravili su dobar start u sezoni i biće nam ozbiljan takmac" kazao je Milinković.

Što se tiče kadrovske situacije Zoran Milinković verovatno neće moći da računa na Abubakara Oumarua koji je povredio rame u duelu sa AZ Alkmarom i bilo bi rizično bacati ga u vatru.

"Osim Abubakara, koji ima lakšu povredu ramena, svi ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Videćemo po dogovoru sa medicinskom službom da li će Oumaru biti spreman za nedelju ili će se odmarati" zaključio je trener crno-belih.

Utakmica desetog kola Superlige Srbije između Partizana i niškog Radničkog zakazana je za nedelju, 20. septembar sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 20.09.2015
10:48

* za toliko promena

avatar
mileta
Saturday, 19.09.2015
19:25

Dok si ti na klupi a igrac sa brojem 10 u igri svaka iole ozbiljnija ekipa ce nam biti takmac.Evo ja garantujem da cemo sutra kiksnuti.

avatar
Zvezda 91
Saturday, 19.09.2015
15:08

Cudi me da ova utakmica nije odlozena za novembar ili decembar posle iscrpljujuce utakmice koje su imali u ligi evrope.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
14:13

Sa tobom na klupi pogotovo:-D Bio si izvesno i odredjeno osvezenje kad si dosao, igra je bila malo tecnija, izbacio si Kojica i imao logicne postave i izmene, sta se desilo u medjuvremenu? Da li cemo dovesti jednog slobodnog igraca jer imamo pravo na to?! Slobodan Rajkovic jos uvek nema klub, jeste da je spor i on, ali da li je sada moguce da raskinemo ugovor o pozajmici sa Fabrisiom i da dovedemo Bobu za ovih 10-ak dana koliko nam je ostalo na raspolaganju? Na kraju, da li se uopste igra sutra i kada? Zasto ne odloze za ponedeljak, nije frka:)

avatar
33
Saturday, 19.09.2015
15:25

U potpunosti se slažem sa tobom!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 20.09.2015
09:20

Danas treba pružiti šansu Trujiću umesto Abubakara i Stevanoviću umesto Živkovića, da se malo odmore + Božinov od početka i da ga zameni Šaponjić u 60. minutu.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
16:04

Hvala, brate:-D