Milinković: ''Neka ovako bude i protiv Steaue''

Autor: Beta Beta
utorak 21.07.2015.
17:13
Izvor: Beta

Posle današnje rutinske pobede i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, trener crno-belih Zoran Milinković pohvalio je svoje igrače za prikazanu igru.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković čestitao je svojim fudbalerima na današnjem plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Čestitao bih svojim igračima na pobedi. Želeli smo da u dve utakmice budemo bolji od Dila Gorija, to smo i ostvarili", rekao je Milinković novinarima posle utakmice u Gruziji.

Partizan se plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je nakon 1:0 u Beogradu i u revanšu pobedio Dilu sa 2:0.

"Prevashodni cilj je bio da postignemo prvi pogodak, što smo i uspeli u prvom poluvremenu. To nam je omogućilo da smirimo igru, a posle drugog smo rutinski priveli utakmicu kraju", kazao je Milinković.

On je naveo da je Dila promenila stil igre u odnosu na prvi susret.

"U Beogradu mi se nije dopalo kako je Dila igrala. Danas su krenuli da traže gol, tako da je bilo više prostora, što smo mi iskoristili",
dodao je trener crno-belih.

Partizan će u narednom kolu najverovatnije igrati protiv rumunske Steaue, koja u pred revanš sa Trenčinom ima dva gola prednosti.

"To je veliki klub, sa velikom istorijom i tradicijom. Za Partizan je ta utakmica veliki izazov. I tu ćemo pokušati da pobedimo u dve utakmice", rekao je Milinković.

Trener ekipe Dila Gori Uča Sosijašvili rekao je da je Partizan bolji tim i čestitao je srpskom klubu na pobedi.

"Imali smo nekoliko dobrih prilika. Nismo ih iskoristili, posle čega je Partizan poveo. Situacija se promenila posle tog gola, hemija našeg tima se promenila. Partizan je bolji tim, čestitam im na pobedi, a za nas je ovo dobra škola", rekao je Sosijašvili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorann
Tuesday, 21.07.2015
19:29

Bice, bice, ali 2:0 za Steauu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.07.2015
18:34

Živković 8 - već treću utakmicu nismo primili gol, odličan utisak ostavio, dobar u prekidima, Vuličević 6.5 - odradio to što se očekivalo od njega (zatvorio prilaze ka golu), jedino što ga u napadu nije bilo, ali to izgleda i nije bio njegov zadatak danas, Balažic 6.5 isto kao Vuličević dobar u odbrani, jedino nepotreban žuti karton i ono katastrofalno izvođenje prekida su moje zamerke, Ćirković 6.5 sve odradio korektno kao predhodna dvojica, ali imam utisak da u svaku utakmicu ulazi sa grčem, koji ga popušta kako utakmica odmiče i biva sve sigurniji, pokazao je da treba računati na njega u ovoj sezoni ako se Fabricio ne pokaže kao pojačanje, Petrović 7.5 - danas odigrao najbolje odkad je u Partizanu, dobar u napadu (iznudio 3 kornera), asistirao kod gola (koji je preokrenuo tok utakmice), siguran u odbrani, Jevtović 7 - dobivao zračne duele, siguran u pasovima, dobar u odbrani, svaku utakmicu igra bolje, Brašanac 7.5 danas je manje bio primetan ali odigrao doktorski, njegov gol preokrenuo utakmicu, šteta jedino za žuti karton, Babović 7.5 - možda i najbolje pojačanje ove sezone, brzo se oslobađa od lopte, nudi se (dolazi čak duboko na našu polovinu što predhodno nismo mogli da vidimo), tačna dodavanja, pravo osveženje za naš tim, Živković 7- namestio gol Abuju, dobar u odbrani, u napadu pravio probleme, Abubakar 7- stavio tačku na utakmicu, šteta za promašen zicer, pokazao da će biti pojačanje, Božinov 6- kod one šanse od Abua je dobro odigrao, vidi se da mu je potrebno još 7 dana da bude spreman, dobro su ga čuvali danas, Ninković 6- nije grešio, jednostavno kad je ušao u igru utakmica je već bila završena, lepo je videti da nije driblovao po 3 igrača, Ilić 6 - isto kao za Nineta, tačna dodavanja, dobro postavljanje u odbrani, uradio to što se od njega očekuje (da se uspori tempo i ne srlja), Šaponjić nije igrao dovoljno vremena za neku konkretniju ocenu, ali treba mu pružati šansu, Milinković 7- dobro postavljen tim, jedina zamerka što Šaponjić i Trujić nisu ušli u 80 minutu (jer im mnogo znači svaki minut proveden na terenu).

avatar
mileta
Tuesday, 21.07.2015
18:01

Ako ovako budemo igrali protiv Steaue mozemo lako primiti par komada.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 21.07.2015
18:55

on je postavio igru prema protivniku :)

avatar
Makaveli
Tuesday, 21.07.2015
17:40

Svaka cast Kizo, svidja mi se kako vodis tim!

avatar
Tuesday, 21.07.2015
17:30

tako igra sampion !!! PONOS SRBIJE , PONOS BEOGRADA !!! klub koji ima najvise titula prvaka SRBIJE nas ponovo predstavlja kako dolikuje

avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 21.07.2015
17:30

Korak po korak :) Steau cemo zgaziti u Beogradu !