Milinković: ''Ne daj Bože onakvih scena...''

Autor: Beta Beta
subota 25.04.2015.
22:20
Izvor: Beta

Trener Partizana Zoran Milinković zadovoljan je epilogom ''večitog derbija'', ali žali zbog nemilih scena na tribinama...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je svima na terenu bilo neprijatno zbog dešavanja na tribinama uoči večerašnjeg duela sa Crvenom zvezdom.

"Nije bilo lako i prijatno. Sve smo pripremili, momci su ušli u ritam utakmice i to se sve odložilo. Ali, nekako smo se adaptirali. Neka da bog da nikad ne bude takvih scena. Rivalstvo da, ali ne ostrašćenost i mržnja", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Duel Zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" počeo je sa skoro 45 minuta zakašnjenja zbog nereda na tribinama.

"Utakmica je počela sa mnogo tenzija, a igrači nisu bili krivi za to. Bilo je teško ući u utakmicu sa 40 minuta odlaganja. Sve je proteklo fer između igrača i stručnog štaba", rekao je Milinković.

Partizan je zadržao pet bodova prednosti nad drugoplasiranom Zvezdom, posle 24 kola, pošto je kao gost igrao bez golova sa "večitim" rivalom.

"Značajno je i to što imamo bolji međusobni skor. Poštujemo svakog protivnika i učinićemo sve što je do nas da sačuvamo prednost jer želimo titulu", kazao je Milinković.

On je naveo da njegova ekipa nije imala za cilj da osvoji bod, ali da je zadovoljan rezultatom.

"Partizan nije ušao u utakmicu sa ciljem da osvoji bod već da napravi nešto više. Ipak, zadovoljan sam ostvarenim. Igra je bila fer jer su tenzija i ulog bili veliki", dodao je trener crno-belih.

On nije želeo da se složi sa ocenom da je njegova ekipa igrala bez klasičnog napadača, rekavši da je Petar Grbić igrao špica tokom karijere.

"Ne stoji ocena da je Partizan igrao bez špica. Nametnula nam se ideja da Grbića stavim u napad jer je pre dve-tri sezone igrao kao špic i na Marakani dao dva gola, doduše dok sam vodio OFK Beograd. Za malo da nam prođe ta ideja", rekao je Milinković.

Partizan će u narednom kolu u sredu dočekati Jagodinu, dok će Zvezda gostovati Donjem Sremu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Saturday, 25.04.2015
22:40

Ziveo nam Kizo,sad sve misli na jagodinu u sredu i u novom sadu imamo mec loptu,forza pfc