Milinković naredio: ''OFANZIVA!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2015.
23:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle minumalnog poraza u Belorusiji, Partizan u revanšu neće imati mnogo ni vremena, ni prostora za taktiziranje. Svestan je toga i šef struke crno-belih Zoran Milinković.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao i sve pristalice Partizana, trener crno-belih Zoran Milinković danas je sumirao utiske iz sinoćnjeg meča sa BATE Borisovim, analizirao propuste i već počeo da razmišlja o revanšu koji bi njegovom timu i samom klubu mogao da donese MNOGO. U svakom smislu te reči.

Belorusi će u Beograd doći sa prednošću od jednog gola (1-0), koju će crno-beli morati da anuliraju ukoliko žele da se treći put u klupskoj istoriji domognu Lige šampiona.

Svi očekujemo pravi spektakl, poput onog protiv Steaue, a nadajmo se da će i krajnji ishod biti isti kao protiv šampiona Rumunije.

Tada je Partizan slavio sa 4-2, a sudeći prema najavama trenera Milinkovića, Partizan će i protiv Belorusa u Humskoj igrati  - na gol više, dakle ofanzivno, bez kalkulacija.

''Imamo dovoljano vremena da se spremimo za novu utakmicu i sigurno je da u njoj nećemo menjati taktiku. Igraćemo za gol više, jer Partizan jedno tako i može da igra!

Nadam se da će nas navijači nositi do nove pobede i ostvarenja našeg novog sna, a to je Liga šampiona'',
istakao je Milinković, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Thursday, 20.08.2015
17:35

ajmo Bojinova na klupu, Saponjic ili Trujic od pocetka (Abu spic).. od dolaska nista nije uradio konkretno .. svaki put mislim sad ce.. i prc

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 20.08.2015
14:36

Sve je nadonadljivo,ali treba odmoriti Zileta,Babovica,Vuleta,Brasanca(on svakako odmara ) i mozda malo i Abua... A Boza mora da igra i Saponja OBAVEZNO mora da odigra bar poluvreme tekme u Cacku. Imam los osecaj ali ipak mislim da mozemo da ih izbacimo nekako,pa makar i na produzetke.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 20.08.2015
11:19

-OFANZIVA PARTIZAN-

avatar
Dikan
Thursday, 20.08.2015
11:16

Ne na gol - nego na dva gola vise!

avatar
Everton FC
Thursday, 20.08.2015
09:09

Ajde rasturite ih cekamo pet godina to je mnogo za ovakav klub

avatar
Thursday, 20.08.2015
07:54

ZAŠTO JE ŠAPONJIĆ REZERVA

avatar
Nemanja wfk CoNe
Thursday, 20.08.2015
06:22

Zivkovic-Vulicec-Balazic-Fabricio-BANDALOVSKI-Lukic-Babovic-Brasanac-A.Zivkovic-SAPONJIC-OumarunAko budemo poceli sa Petrovicem napravicemo rupu opet kao protiv Steaue i Bate-a,to nam je najslabija karika tima.Petrovic kad ode napred treba taxi da dodje po njega da ga vrati znaci Bandalovski na njegovom mestu.nI smatram da treba ukazati priliku Saponjicu,mislim da ce decko barem trcati i boriti se za svaku loptu i ostavice dusu na terenu.Dok Bozinova necu komentarisaati jer ne znam da li da je UO doveo kao manekena ili NAPADACA.Covek jednostavno ne zasluzije dres Partizana.

avatar
mileta
Thursday, 20.08.2015
05:34

Protiv Belorusa treba da igra na dva gola vise,a ne jedan kako kaze.nNe znam zasto,ali misljenja sam da ce ovi Belorusi da nas ubijaju iz kontre.S obzirom kakva nam je odbrana epilog je vec svima jasan.

avatar
3x3
Thursday, 20.08.2015
04:03

Ne treba na gol vise, nego na dva gola vise!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 20.08.2015
02:04

Baci malo praha, Kizo, baci neku caroliju i pocni da radis svoj posao:-D