Milinković: ''Napašće nas!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.07.2015.
17:29
Izvor: Beta

Po dolasku u Gruziju, trener Partizana podsetio da šampion Srbije ima mnogo veće ambicije od prolaska u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, smatra da crno-beli neće imati nimalo lak posao protiv Dile Gori u sutrašnjem revanšu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da očekuje da će gruzijska Dila u predstojećem revanšu odigrati drugačiju utakmice od one u Beogradu, ali da veruje u prolaz svoje ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Želimo da Partizan bude bolji u dva meča, nosimo pozitivan rezultat iz Beograda, bilo bi značajno da postignemo gol i verujemo da bismo time sebi mnogo olakšali posao.

Očekujemo sigurno drugačiji pristup Dile u ovom meču, u Beogradu su bili orijentisani na odbranu, očekujemo da nas napadnu i pokušaju da učine nešto više"
, rekao je Milinković na konferenciji za novinare u Tbilisiju.

Fudbaleri Partizana pobedili su prošlog utorka u prvoj utakmici u Beogradu Dila Gori sa 1:0, a revanš drugog kola kvalificija na programu je sutra od 14.30.

Crno-beli su danas doputovali u Tbilisi, tu će i trenirati, a sutra putuju za Gori.
 
"Partizan želi da ostvari plasman u Ligu šampiona, to je naša ogromna želja, ali taj put nije lak. Mi ćemo sve učiniti da do toga dođemo...

Što se tiče Dile sigurno očekujemo ofanzivnu igru. Nismo mnogo videli od Dile u Beogradu i to je veliko upozerenje za nas, da budemo oprezni u ovom meču",
kazao je Milinković.

Šampion Srbije je u prvom meču bio mnogo bolji rival na terenu, ali je postigao samo jedan gol, kada je Stefan Babović zatresao mrežu iz slobodnog udarca.

"Mnogo šansi smo tada promašili, nekada je to i sportska sreća. Mnogo je bolje bilo u prvom kolu Super lige. Po igri Partizan je zaslužio više u prvoj utakmici, ali to je fudbal", rekao je Milinković i dodao da su svi igrači, njih 19, koji su doputovali u Gruziju spremni za utakmicu.

Novinare iz Gruzije je zanimalo zašto Partizan ne trenira u Goriju, već u Tbilisiju.

"Rano jutros smo krenuli iz Beograda, već imamo jedan put iza nas i verovatno bi nas opteretio još jedan. Nije nam cilj da provedemo ceo dan u putu. Čuli smo da je teren Dile dobar i verujem da neće biti problema sa adaptacijom", naveo je Milinković.

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je da njegova ekipa uvek ide na pobedu i da će tako biti i u sutrašnjoj utakmici.

"Naša filozofija je da uvek idemo na pobedu. Ko god da je protivnik treba ozbiljno da se spremimo, na nama je da ne primimo gol, već da ga damo. Poštujemo rivala, biće to sasvim drugačija utakmica, ali mislim da naš trijumf neće izostati", kazao je Balažic.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EDO
Tuesday, 21.07.2015
11:46

Napadni nas Dilo poslednje ti bilo!!!

avatar
Grobarivrsac
Tuesday, 21.07.2015
00:12

Mogu i ja da napadnem lava,pa bi prosao ko bos po trnju.nNapred Partizan!

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 20.07.2015
17:36

Napasce nas a onda ce im to biti kraj :D