Milinković: "Mučimo se, pauza stiže u pravi čas"

Autor: Beta Beta
subota 29.08.2015.
23:36
Izvor: Beta

Kormilar Partizana Zoran Milinković smatra da će njegovim izabranicima dobro doći pauza u šampionatu kako bi napunili baterije posle mesec i po dana igranja u ritmu sreda - subota.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da su bodovi najvažniji u današnjoj pobedi nad OFK Beogradom i da se raduje predstojećoj pauzi.

"Bili smo dobri u prvom poluvremenu, a u drugom se video pad. Čestitam svojim igračima jer su osvojili tri boda, što je najvažnije", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan je kao domaćin sa 2:1 savladao OFK Beograd, u osmom prvenstvenom kolu. Milinković je kazao da će njegovim fudbalerima dobro doći predstojeća reprezentativa pauza.

"Mnogo smo se mučili. Znate, odigrali smo 13 utakmica za mesec i po dana, tako da to i jeste neka vrsta umora. Reprezentativna pauza nam dolazi u pravi čast i nadam se da ćemo je iskoristiti na pravi način i posle nje ući u novu seriju dobrih rezultata", kazao je Milinković.

Trener crno-belih je rekao da veruje da će biti pojačanja do kraja letnjeg prelaznog roka, ali nije želeo da otkrije koliko.

"Radi se na tome, nadam se da ćemo za ova dva dana uspeti nekoga da dovedemo", dodao je Milinković.

Partizan će naredni susret igrati 9. septembra protiv Rada, što je zaostala utakmica šestog kola, a potom će četiri dana kasnije igrati i "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

Trener OFK-a Dragoljub Bekvalac rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Moji igrači su bili stegnuti na početku zbog igranja sa velikim protivnikom. Postigli smo pogodak, što je bilo nedovoljno i Partizan je zasluženo pobedio. Znali smo da ćemo imati svoje šanse, mada je to bilo teško posle 0:2. Delimično smo uspeli u pokušajima, dali smo gol, ali nismo uspeli da iskoristimo prilike i iznenadimo umorni Partizan", rekao je Bekvalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Sunday, 30.08.2015
05:22

Pa mi se od pocetka sezone mucimo,igra nikakva.jos nismo zabelezili pobedu u zadnjipg mesec dana,a da smo dominirali..lose sve to izgleda,ocekivao sam vise..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
23:41

Kizoni, ko zivi u nadi, umire u bedi. Nije cetiri dana (posle) nego tri, a na tom mecu protiv Rada ocekujem da izadje bas kombinovan tim:-)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 30.08.2015
10:21

Šta misliš da li će Krasić doći u Partizan i da li si za njegov dolazak ?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 30.08.2015
13:30

Mislim da hoce, a nadam se da nece kao sto sam i napisao tamo na najnovijoj vesti...