Milinković: "Možda iznenadimo Partizan"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.02.2015.
16:57
Izvor: Beta

Trener Voždovca Zoran Milinković istakao je da poseduje ogromnu dozu poštovanja za ekipu Partizana ali da veruje u mogućnost iznenađenja u prvom prolećnom kolu JSL.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa spremna za nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu i da će pokušati da iznenadi Partizan u predstojećoj utakmici 16. kola Superlige Srbije.

"Zadovoljan sam radom igrača, ispunili su sve zadatke koji su im bili postavljeni. Verujemo da smo spremni za početak prolećnog dela Superlige. Novi igrači su se dobro adaptirali na rad sa ekipom i naše zahteve", rekao je Milinković.

Takmičenje u Superligi Srbije nastavlja se za vikend, a Voždovac će u subotu od 16 časova igrati na gostujućem terenu protiv vodećeg Partizana.

"Na samom početku očekuje nas veliko iskušenje, gostujemo Partizanu. Izuzetno cenim njihov tim, kvalitetni su kao celina, ali imaju i veoma jake pojedince, kao što su Stefan Babović, Saša Ilić i Nikola Drinčić. Svako od njih možze jednim potezom da napravi veliku razliku na terenu. Mi se vredno spremamo za ovaj duel", rekao je Milinković.

Trener Voždovca naveo je da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi ostavila dobar utisak, ali i pokušala da iznenadi Partizan.

"Parametar nam nije prva utakmica, sve ekipe su mnogo izmenjene. Suština i lepota fudbala jeste u tome što sa sobom nosi razna iznenađenja, a po statistici ona su moguća upravo u prvim mečevima posle pauza, dok ekipe još traže formu. Želim da verujem da jedno iznenađenje možemo da napravimo i mi u subotu", rekao je Milinković.

Dosadašnji fudbaler Voždovca Stefan Babović se tokom zimskog prelaznog roka vratio u Partizan, a kapiten Voždovca Miloš Pavlović rekao je da se u ekipi oseća njegov odlazak.

"Svi željno iščekujemo nastavak prvenstva i ne postoji lepši način otvoriti prolećni deo od duela sa Partizanom. Stefan je bez sumnje ostavio trag u našoj ekipi, pa se osetio njegov odlazak. Takva vrsta igrača odgovarala bi svakoj ekipi", rekao je on.

"Veoma dobro poznajemo Stefana i mogu da kažem da nas očekuje veoma težak posao. Ali sve je moguće, vredno smo radili, ekipa je dobro uklopljena sa pojačanjima ove zime i nadam se da će se dobra igra i rezultati iz pripremnog perioda nastaviti i u prvenstvu", dodao je Pavlović.

Prvi deo prvenstva Voždovac je završio na 12. mestu na tabeli sa 16 bodova, a Partizan na prvom mestu sa 38 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke