Milinković: "Moramo da se izdignemo i krenemo dalje"

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
12:23
Izvor: Beta

Obraćanje Zorana Milinkovića novinarima pred duel Partizana i OFK Beograda u velikoj meri se pretvorilo u analizu onoga što se dogodilo u sredu. Trener crno-belih pojasnio je svoje izjave a bilo je reči i o pojačanjima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

U danu kada će biti održan žreb za grupnu fazu Lige Evrope trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da ga zanima samo pobeda u predstojećoj utakmici sa OFK Beogradom.

"To je za Partizan važna utakmica zbog prvenstva i bodova. Želimo da odigramo koliko god bolje možemo i pobedimo", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli će u subotu od 19 časova dočekati OFK Beograd u osmom kolu Superlige Srbije. "Romantičare" će protiv Partizana sa klupe predvoditi Dragoljub Bekvalac, koji je na tom mestu zamenio Vladimira Petrovića.

"Promena trenera u ekipi uvek donese pozitivnu reakciju igrača i to je njihov veliki adut. Bekvalac je iskusan trener i očekujem motivisan OFK Beograd", kazao je Milinković.

Partizan nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, pošto je u baražu eliminisan od ekipe BATE, pa će igrati grupnu fazu Lige Evrope.

Novinare je zanimalo da li Milinković ostaje pri stavu da je njegova ekipa "razbila BATE" u revanšu u drugom poluvremenu.

"Vidim da to mora da se rastumači i kada sam to rekao, mislio sam na našu želju, moral i volju za pobedom. Iz te izjave ste mogli da shvatite da nam je stalo do pobede. Izvinjavam se što sam upotrebio tu reč, mislio sam da je Partizan bio bolji u drugom poluvremenu i to sam izjavio u takvom kontekstu", rekao je Milinković.

On je bio upitan i da li je klupsko rukovodstvo krivo za eliminaciju jer nije dovelo pojačanja.

"Nikada nisam govorio o ekonomskim problemima kluba i neću tražiti alibi. Partizan je svetinja. Svi u klubu smo se borili, igrači i stručni štab su dali sve od sebe, a da li je to dovoljno dobro, javnost ima pravo da oceni. Svim srcem smo želeli i radili za to, nijednog momenta nije dolazilo u pitanje i svima nam je teško palo. Partizan ima jačinu, moramo da se izdignemo iz cele situacije i nastavimo dalje", naveo je trener Partizana.

Milinković je rekao da se nada da će do kraja prelaznog roka doći još neko pojačanje u Partizan.

"To je pitanje za direktora kluba. Neprestano se radi na tome. Pokušavamo da do kraja prelaznog roka dovedemo šta nam je potrebno. U toku su pregovori", rekao je on.

Milinković je kazao da "prvi put čuje" za hrvatskog beka Tončija Kukoča, koji je ranije izjavio da je došao u Beograd na pregovore sa Partizanom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Siniša Milja Maksimović
Friday, 28.08.2015
14:25

nemoj te ljudi tako pricati i stvarat paniku u klubu da je partizan izbaci bate sad bi ovde sasvim druge price bile a sad kao da neznam sta pa videli ste nije prosao ni bazel ni monako i mnogi drugi jaci klubovi pa nikom nista a mi odmah opletemo po treneru i kako nevaljaju igraci a kad smo pobedili steauu bilo je kako smo najbolji u svetu .NAPRED CRNO BELI PONOSNO

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
08:28

Monako je ispao od Valensije, a mi od BATE Borisova, ogromna razlika je u pitanju.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
18:05

Znam, slazem se, ali ne verujem da cemo skoro imati ovakvu priliku da se plasiramo u LS...

avatar
Siniša Milja Maksimović
Saturday, 29.08.2015
16:53

pa dogro monako je u rangu valencije a mi u rangu borisova sta sad reci nisu nas nadigrali ni rezultatski ni igrom nijanse su odlucile al netreba sad da ih blatimo i kazemo da su slabi samo naprijed i opusteno ekipa je dobra

avatar
Poznavalac
Friday, 28.08.2015
12:55

Pojma ti nemas,ni recnik kao prvo,a ni ekipu nisi u stanju da motivises..bate nas je oducio od fudbala,igrali koliko im treba..videcemo u naredna dva-tri kola sta ces napraviti,a ako se kiksne i ne pobedi zvezda-otkaz!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 28.08.2015
12:39

Napunice vas OFK slabi ste I onda vas Zvezda ostavlja na dvocifrenu razliku bodova

avatar
33
Friday, 28.08.2015
12:36

Znači da od kvalitetnog pojačanja nema ništa! Jednino pravo pojačanje je Abu, toliko..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
12:26

A zasto je pitanje za Vazuru, a ne (i) za tebe?! Nadam se da ces vec koliko posle sutrasnje utakmice podneti ostavku jer se ne mesas u svoj posao!!!