Milinković: "Ispražnjeni smo"

Autor: Beta Beta
utorak 28.04.2015.
13:05
Izvor: Beta

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da su njegovi fudbaleri fizički i emotivno "ispražnjeni" posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan će, ipak, pokušati da pobedi Jagodinu i naprave još jedan korak ka tituli.

"Emotivno i fizički smo ispražnjeni posle derbija, što je normalno. Na raspored ne možemo da utičemo. Pokušaćemo da osvojimo tri boda i napravimo još jedan korak ka cilju, a to je titula", rekao je Milinković na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Crno-beli će se sutra u vanrednom, 25. kolu srpskog prvenstva sastati sa Jagodinom, četiri dana nakon remija bez golova u sa Zvezdom, posle čega je Partizan zadržao pet bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

"Nema razloga za euforiju, još nismo osvojili titulu. Idemo utakmicu po utakmicu. Samo želim da moji momci nastave da ovako brane boje svog kluba, to je najvažnije"
, istakao je Milinković.

On je ocenio da je njegova ekipa mogla do boljeg rezultata u "večitom" derbiju.

"Moglo je bolje u derbiju, možda je Partizan mogao i sa više da izadje iz te utakmice. Bili smo bliži pobedi, ali nikada nije lako pobediti Zvezdu. Ona je za nama i jedino o Jagodini razmišljamo i to kako da što bolje pripremimo tu utakmicu",
kazao je Milinković.

Partizan se nakon utakmice sa Zvezdom žalio na sudjenje Milorada Mažića, a klub je izdao i saopštenje ocenivši da su crno-beli oštećeni za penal.

"Mažića izuzetno cenim, pokazao je veliki kvalitet nekoliko godina unazad. Ne bih da zvuči kao alibi, treneri to ne mogu da komentarišu, ali mislim da je stručna javnost ocenila da je bio penal", rekao je Milinković.

Levi bek crno-belih Vladimir Volkov posebno je bio ljut na Mažića nakon derbija, rekavši izmedju ostalog da je arbitar "narcis" i "prepotentan". Milinković je stao u odbranu svog igrača.

"Vlada nije nikog uvredio. Jednostavno, morate da razumete koliko emocija nosi derbi. Prosto, to je bilo spontano, verovatno pod utiskom meča. Ne znam šta bih više mogao da kažem na tu temu, možda je moglo da bude umerenije to što je rekao, ali u redu, sve je to bilo pod naletom emocija"
, rekao je trener Partizana.

Partizan protiv Jagodine neće moći da računa na Nikolu Drinčića i Volkova zbog suspenzije, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju.

Milinković je kazao da je Jagodina dobra ekipa, sa odličnim igračima.

"Jagodinu izuzetno cenim, uprkos lošim rezultatima te ekipe. Sve nas poziva na oprez, malo i naše psihofizičko stanje, to što je treća utakmica sa njima u kratkom vremenskom periodu. Mogu da pomrse račune kada se to neko najmanje nada",
kazao je Milinković.

Utakmica će se igrati sutra od 18.30 na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 28.04.2015
13:30

Napred Partizan!

avatar
Srbenda
Tuesday, 28.04.2015
13:28

Tvoj Vlada je trebao zbog ponasanja i startova jos u prvom poluvremenu da bude iskljucen tako da nema on sta da se ljuti na Mazica, vec da mu se zahvali debelo na TOLEranciji!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 28.04.2015
13:50

Kad bi se gledalo samo ponasanje, svaka vasa utakmica bi bila prekinuta jer ne biste imali potreban minimum igraca da biste mogli da nastavite...

avatar
Srbenda
Wednesday, 29.04.2015
09:11

Youtube 148 veciti derbi prvo poluvreme gledaj prvih 15 minuta samo i startove igraca Partizana sa 2 noge i to je to. Dalje ne treba nista da se prica, ali nista...

avatar
Povratak kralja 66
Tuesday, 28.04.2015
13:53

Kojih to startova, čovek nije napravio nijedan faul osim onaj prvi na utakmici. Trebali su Pavićević i Jovanović da budu isključeni i dosuđen penal za Partizan pa bi rezultat bio realan s obzirom na prikazanu igru, a to je 2-3 razlike za Partizan.

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 28.04.2015
13:21

Z. Zivkovic- Bandalovski, Balazic, B. Ilic, N. Petrovic- S. Markovic, Brasanac- A. Zivkovic, Babovic, Ninkovic- Saponjic. Lukac, Cirkovic, Stevanovic, Lukic, S. Ilic, Grbic, Kojic.

avatar
Wednesday, 29.04.2015
08:28

Bez Saleta se ne počinje utakmica, vidjeli smo kako smo uglavnom prolazili na utakmicama koje nije počinjao, to je bilo kod Marka Nikolića, tako da...bez saleta ne ide!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 29.04.2015
14:33

Vec druga osoba koja mi to pise, Ninkovic je njegova zamena i sad ima sansu da se iskali:-D Video si sta je uradio na Derbijunza to kratko vreme, a mozda bi mogla da igraju cak i obojica, anda Babovic malo predje na klupu...