Milinković: "Imam viziju, ali treba vremena"

Autor: Beta Beta
sreda 01.04.2015.
14:38
Izvor: Beta

Trener Partizana Zoran Milinković zadovoljan je svojim početkom rada u klubu iz Humske a pred meč sa Radničkim 1923 kazao je da će se za sada osloniti na proverene snage.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je zadovoljan prvim danima u novom klubu i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza.

"Utisci sa početka su dobri, momci rade vrlo dobro, imam pozitivnu sliku. Sa pojedinim igračima sam radio i vrlo ih dobro poznajem i time je moj posao olakšan", rekao je Milinković.

Novi trener Partizana je imenovan prošle nedelje nakon što je Upravni odbor zbog lošeg starta prolećnog dela šampionata smenio Marka Nikolića. Partizan je i dalje prvi na tabeli, ali sada umesto šest ima dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom.

Na pitanje šta će menjati u igri Partizana, Milinković je kazao da će na početku koristiti ono što je bilo do sada dobro u igri tima.

"Sigurno da svaki trener ima svoju viziju i ideju, a i mi nemamo vremena. U početku ću se oslanjati na ono što je do sada bilo dobro, a vremenom će se stvari menjati prema mojoj viziji", naveo je Milinković.

Trener je potvrdio da su novi članovi stručnog štaba Zoran Lončar i Ilija Stolica.

"Sve to ukazuje da će Partizan igrati ofanzivno. Oni su bili odlični špicevi i poseduju izuzetne igračke i ljudske kvalitete", rekao je Milinković.

Trener nije želeo da priča o navodnoj izjavi Lončara koji je, dok je bio u OFK Beogradu, rekao da fudbaleri tog kluba ne bi trebalo da pojačavaju Partizan i Zvezdu.

"Ja ne bih o tome, pouzdano znam da je Lončar više puta govorio da mu je (legenda Partizana) Momčilo Vukotić idol i da je veliki Partizanovac", rekao je Milinković.

Prvu utakmicu sa novim trenerom Partizan će igrati u subotu protiv kragujevačkog Radničkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke