Milinković "Grobarima" saopštio radosnu vest

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
21:12
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković čestitao je svojim fudbalerima petu pobedu u domaćem šampionatu i poručio da će do kraja prelaznog roka crno-beli biti aktivni na transfer tržištu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su peti trijumf u domaćem šampionatu pošto su savladali OFK Beograd u okviru 8. kola Superlige Srbije, a trener Zoran Milinković bio je zadovoljan viđenim.

"Gledali smo dva različita poluvremena. Partizan je bio konkretniji u prvom a kasnije je došlo do evidentnog pada. Najvažnije je da smo osvojili sva tri boda" rekao je Milinković.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:1 a lako je moglo da se dogodi da "Romantičari" odnesu bod iz Humske da je Marko Simić realizovao stopostotnu priliku u 83. minutu.

Šef stručnog štaba šampiona Srbije upitan je nakon meča da li će crno-beli angažovati još neko pojačanje na šta je Milinković dao potvrdan odgovor iako nije precizirao da li će biti jedno ili više pojačanja.

"Verujem da će do kraja prelaznog roka biti pojačanja. Videćemo koliko" istakao je Milinković.

Partizan se nakon nekompletnog osmog kola nalazi na trećoj poziciji u Superligi Srbije s tim što treba imati u vidu da crno-beli imaju i jednu utakmicu manje u odnosu na konkurente.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 30.08.2015
09:55

Kupovina sad, a ne pre play offa? Krasić? Identična motivacija kao sa Božinovim. Da ima ime, da liči na pojačanje, neko ko je odavno van fudbala, pa da molimo boga da se dogodi čudo i da počne opet da igra. Sklon povredama, čuva noge. I u najboljim danima odigravao jednu pa ga nije bilo na pet. Aškovski ili Lazevski nazad, štoper koji zna fudbal, a nema preko 185 i okretan je, a najvažnije, graditelj igre (Babović definitivno nije za Partizan, kao i Božinov i Fabrisio). Jevtović naj pojačanje u poslednje vreme (uz glupost koja nas je koštala), Trujić, solidna alternativa (kao i dolazeći klinci...).

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 30.08.2015
13:46

Sve si jako lepo napisao osim za Askovskog i Lazevskog sa jedne strane (prvi nema dovoljno dobru defanzivu za Partizan, pratis li kako je igrao i da li je igrao u drugim klubovima, ne deluje mi da moze da se kaze da je tako, drugi generalno gledano nije za nas), odnosno za Jevtovica sa druge jer je Abubakar najbolje pojacanje, Jevtovic i Trujic su dobri samo za klupu i da ih koristimo u rotaciji.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
08:29

Marko Jevtovic se krije od lopte u napadu, a nema ni izbliza dovoljno njegovog doprinosa (ni) u defanzivi u smislu agresivnosti, presinga, oduzetih lopti itd. I ja sam ocekivao da ce biti kao pomenuti igraci, ali prijatno me je iznenadio samo sto je to (jos uvek) samo za klupu tj. za koriscenje u rotaciji i daleko od zagarantovanog mesta u prvom timu. Potreban nam je kvalitetniji zadnji vezni i tu nema zbora. Mislim da nisi u pravu za Zdjelara, potreban nam je bio pa makar ga i placali u narednih devet meseci, nece biti ni prvi ni poslednji takav, a mnogo bismo dobili njegovim dolaskom. Ivanic kosta mnogo, ali taj decko je sigurna zarada i momentalno pojacanje mada ni ovako nije lose ako se u klubu opredele da guraju Lukica. Lekovica smo ispustili kao i mnoge i pre i posle toga, a Askovski za razliku od Petrovica ima ofanzivu jer ljudi cesto pisu da je Petrovic dobar u napadu, a po meni nije ni tu...

avatar
magister
Wednesday, 02.09.2015
22:21

Da, Abubakar jeste neuporedivo najbolje pojačanje, ali za njega smo i znali da je igrač. Za Jevtovića sam mislio da je novi Ivan Petrović ili Knežević, Babić... A ono što je pokazao u prvih par utakmica je pravi fudbal. Pritom mlad igrač koji će tek da napreduje. Mislim da si previše skeptičan kad je on u pitanju. Aškovski verovatno ima slabiju defanzivu, čim je na pozajmicama (a zar može slabije od Petrovića?). Lazevski je bio pristojan igrač, sutra bih potpisao da takav igra. A možda je Leković bolji, ali mi je sumnjivo što smo ga svojevremeno otpisali.

avatar
blud
Saturday, 29.08.2015
22:07

Krasic potpisao predugovor ;)

avatar
ujka Vanja
Saturday, 29.08.2015
22:05

Aman zaman dovedite vise nekoga,makar bio i neki povratnik,ako je vec dotle doslo da iscekujemo ta pojacanja.Najpre dovesti STOPERA,posto je BAALZIC teska rupa,prvo ne moze da zaustavi onog napadaca OFK-e (1993 godiste je,neki Marko),a Zile golman nam spasao GOL,a sledeca situacija u kojoj je kiksnuo,kad je hteo da ispuca loptu,sutno je prema golmanu Zivkovicu i to onako panicno.To recimo Branko Ilic nikad ne bi napravio tu gresku!Jaoo lopovi jedni iz uprave,sto ne prodase Balazica??Pa videli su da je Branko Ilic bolji pa ga zato prodali.Sto ne prodaju Petrovica kljusanera?Sto ne prodaju tata Milijinog sina?Zasto ne brani malo Kljajic?

avatar
ujka Vanja
Sunday, 30.08.2015
00:47

Pardon Balazic.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 30.08.2015
13:47

Sta sad fali Kljajicu? :-D Nece doci oba stopera, a taj Marko se preziva Simic:-D

avatar
blud
Saturday, 29.08.2015
22:04

Krasic potoisao predugovor ;)

avatar
ujka Vanja
Sunday, 30.08.2015
00:46

Predugovor?Hahha mora da se salis!

avatar
Saturday, 29.08.2015
21:24

Milinković što se tiče pojačanja ima za sada 1/6 jer je jedino pravo pojačanja Abubakar, Kosović još nije dobio pravu priliku dok su Fabrisio, Jevtović, Trujić i Božinov promašaji. Ne sme više da bude grešaka, mora da dovede kvalitetne igrače sa karakteristikama koje nedostaju Partizanu inače će brzo platiti svoje greške otkazom. Nikolić je popio otkaz jer je previše verovao Kojiću, a Milinković će očigledno jer previše veruje Petroviću, Jevtoviću i Božinovu.

avatar
mileta
Saturday, 29.08.2015
21:32

Nemoj da kudis Trujica,dobar je on s obzirom koliko mu se ukazuje prilika.nKiza nece dobiti otkaz ni 5 poraza da povezemo.Zna se sto je on doveden da klima glavom upravi.nNikolic nije popio otkaz zbog Kojica,vec zato sto nije klimao glavom upravi.nNije kiza doveo Bozinova i Fabricija vec uprava.Nista se on tu nije pitao.

avatar
Sunday, 30.08.2015
11:28

Trujić je dobar samo za rotaciju, a samim tim što nije standardan igrač ne može biti ni pojačanje. Trujića nisam ni kudio samo sam rekao da on nije igrač za prvu postavu Partizana i verovatno nikada neće ni biti. Može da odigra po koju utakmicu u SL i ponekad uđe sa klupe u SL/LE i to mu je maksimum s obzirom na njegov kvalitet i ambicije Partizana. Za odnos UO-trener nisu u pravu, Milinković je javno rekao da je zadovoljan igračkim kadrom i da veruje u sve igrače iako smo svi mi pa verovatno i deo UO da nije sve tako bajno i da dosta škripi, pogotovo na pozicijama štopera, levog beka i zadnjeg veznog.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 29.08.2015
21:38

Jeftovic tebi promasaj, pa on i Bresanac vam drze sredinu, da njih nema, pa nijednu ne bi pobedili, jer napad ne bi mogao da realizuje tolike rupe iz odbrane i tolike sanse koje protivnik ima...