Milinković: "Da obojimo noć u crno-belo"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
20:30
Izvor: Sportske.net

U poslednjem obraćanju pre početka revanš susreta sa BATE Borisovim trener Partizana Zoran Milinković rekao je da će fudbaleri i navijači učiniti sve da ova noć bude obojena u crno-belo.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković obratio se javnosti uoči samog početka revanš utakmice sa BATE Borisovim i izneo svoja očekivanja.

Nakon što je otkrio da će Saša Lukić igrati na poziciji zadnjeg veznog a Darko Brašanac na mestu suspendovanog Marka Jevtovića šef struke crno-belih osvrnuo se na ono što će uslediti.

"Atmosfera je onakva kakva treba da bude, nesporna je želja kod svih naših momaka da napravimo taj poslednji korak. Uslediće žestoka borba" kazao je Milinković.

Revanš susret biće odigran pred 30.000 navijača a Milinković je zaključio da će "Grobari" i njegov tim učiniti sve da noć bude obojena u crno-belo.

"Podrška je fenomenalna. Partizan je naša svetinja, svi ćemo uraditi sve da ova noć bude obojena u crno-belo" zaključio je Milinković.

Revanš susret plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona počinje u 20.45 a tekstualni prenos možete pratiti na vašem omiljenom portalu Sportske.net.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke