Milinković da ide? Partizan ima jasan stav!

Autor: Beta Beta
nedelja 13.09.2015.
15:06
Izvor: Beta

Jasna poruka direktora Partizana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da uprava crno-belih ne razmišlja o smeni trenera Zorana Milinkovića nakon poraza šampiona Srbije od Crvene zvezde.

"Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati", rekao je Vazura za mozzartsport, a prenosi Beta.

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć od Crvene zvezde sa 1:3 u 149. "večitom" derbiju.Crno-beli su trenutno treći na tabeli Super lige Srbije sa 15 bodova, osam manje od prvoplasirane Zvezde, ali imaju i meč manje.

Zoran Milinković je na klupu Partizana nasledio Marka Nikolića koji je smenjen u drugom delu prošle sezone posle lošijih rezultata.Partizan je u osam odigranih utakmica od početka sezone već upisao tri poraza, poslednji sinoć na stadionu "Rajko Mitić", ali pozicija Milinkovića nije ugrožena.

Vazura je demantovao navode pojedinih medija da je uprava kluba iz Humske već kontaktirala Veljka Paunovića u ponudila mu mesto šefa stručnog štaba. O tome je OVDE govorio i sam Paunović.

"Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu", rekao je Vazura.

Vazura je naveo da uprava kluba veruje u ono što radi Milinković.

"Tokom dana razgovraćemo sa igračima i videti šta može da se promeni. Nema šta, okrećemo se početku takmičenja u Ligi Evropa, uvereni da imamo snage i kvaliteta da u četvrtak na našem stadionu savladamo AZ Alkmar",
naveo je Vazura.

Govoreći o derbiju, Vazura je istakao da je to bilo najlošije izdanje Partizana od početka sezone.

"Crvena zvezda je odigrala najbolji meč, imala sreću da praktično sve što je šutnula na naš gol i pogodi. Naravno, ne možemo i nećemo da se žalimo na faktor nedostatka sreće, nego ćemo da se okrenemo sebi i gledamo šta može da se popravi. Najviše u realizaciji, pošto je Oumaru promašio dve sjane prilike. Da je pogodio verujem da bi ishod bio drugačiji", rekao je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 14.09.2015
01:00

Ja ne pamtim kada je neki Partizanov trener bio ovako porazen u derbiju.nMilinkovic i uprava su napravili katastrofalan prelazni rok i zato su najodgovorniji za propustenu priliku da se kvalifikuju u LS. Odbrana je u odnosu na proslu sezonu postala kao svajcarski sir a za to je najvise odgovoran trener. Ovaj poraz od skromne CZ je najbolji dokaz da Milinkovic nije trener za Partizanovu klupu.

avatar
Patriota Grobar
Monday, 14.09.2015
00:44

Partizan ima kvalitetnije igrace od Zvezde,ali nema ekipu zato sto nema trenera...I nista nije gotovo,u ovom sistemu takmicenja ni deset bodova nista ne znaci...Iskreno bih voleo, iako navijam za Partizan da titulu osvoji neko treci,mada ce se to tesko dogoditi,dokurcili ste vise sa ovim prepirkama...Cestitaj protivniku pobedu,budi realan i to je to.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 13.09.2015
22:58

Dajte ljudi o kakvoj sreci vi pricate, jeste vi gledali utakmicu? Zvezda je takticki unistila Partizan, Zivkovic se nije video, kao ni Brasanac koji su Partizanovi najbolji igraci, Oumaru je jedini uspevao da pobegne Zvezdinoj odbarni a Stevanovic da se prvo nije onako izblamirao pa onda dao gol ne bi znao ni da je igrao... Ovde pricate o Zvezdinoj agresivnosti kao da je to slucajno ili da su bili nesto neverovatno motivisani, a to je jednostavno bila Zvezdina taktika koja je bila moguca zbog vece fizicke pripremljenosti igraca. Zvezda je objektivno bila bolja veliku vecinu utakmice, dok je Partizan bio bolji u zadnjih 5min prvog i zadnjig 10-15minuta drugog poluvremena kada su Zvezdini igraci ili zbog umora pali ili su se takticki povukli jer su vodili pri cemu nisu igrali toliko dobro... Kako se moze reci da su 2 i 3 gol produkti srece? Pa 1 min pre drugog gola Srnic se nasao u slicnoj ali povoljnijoj poziciji i nije pogodio, a kod drugog gola Zvezdina agresivnost je urodila plodom i Ilic je izgubio loptu na sredini terena i Vijeira je pored lose Partizanove odbrane bio u prilici da dobro sutne, treci gol je nakon smesne odbrane Partizana kao i haoticne i nepovezane igre celog tima... Na kraju krajeva Zvezdini napadi su izgledali ozbiljnije, i Zvezda je izgledala kao tim koji zna sta i kako hoce kada imaju loptu, dok je meni Partizan dokje imao loptu u vecini slucajeva izgledao kao da se oslanja na improvizaciju i kao da nemaju tacnu ideju sta sa loptom...

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 13.09.2015
22:00

Milinkovicu ne dozvoli da te oteraju, Milinkovicu ostani.

avatar
Marko1985
Sunday, 13.09.2015
21:53

Ovako!!!!!!! Prvo i poslednje Milinkovic je juce izgubio utakmicu i jedini je krivac za to pored ako vec morama da napisem Sase ilica i Babovica koji su kao iskusni igraci odigrali kao dve babe. Prvo Ilic nije trebao da igra, a zasto ,on nije fizicki spreman da izdrzi napor koji se desava u prvih 35 minuta igre jer je to i ujedino najtezi deo igre gde do izrazaja dolazi snaga igraca, nije dobio ni jedan duel, klinci iz zvezde su ga oduvali, takoreci nije uradio ni jedan dobar potez i ovo je njegova najgora partija u zivotu to kazem jer ga gledam jako dugo i zato sto ga obozavam. Drugo, napisao sam da me je babovic razocarao, trece nije mi jasan potez trenera koji ubacuje na levog beka igrca koji nije imao u nogama nikada prvoligasku utakmicu, levi bek nije uradio nista ali nista na utakmici , ni jedan centar sut, trkacki ocajan, snaga ocajna. Moje pitanje po cemu je lekovic zasluzio da igra pre Petrovica iako njega nemogu ocima da gledam, Petrovic je za partizan zaredom odigrao 6-7 utakmica i koliko tolkio uigran i ima osecaja vise za teren nego ovaj Lekovic koji nema utakmice u nogama. Dalje ovaj decko sto je dao gol , to je i ujedino jedini dobar njegov potez i nista vise o onom promasaju gde je zapeo ko sivonja netreba n pricati, dakle i on je jos jedan igrac koji koliko god da je dobar nema utakmice u nogama. Na njegovom mestu da je od pocetka odigrao Ninkovic bilo bi bolje pa da onu onda udje u drugom poluvremenu 20 min sigurno bi imalo vise efekta. Dalje Ono sto me je najvise iznerviralo je pozicija Brasanca koji je najbolji igrac nase lige, on je zrtvoao brasancev kavlitet zbog tog igraca koji je dao gol i u startu upropastio sve ono sto bi brasanac dobro doneo a to se i videlo u drugom poluvremenu kad se brasanac vratio na svoje mesto. Dalje Zivkovic je sinoc razocarao ali bas za nesutne ni jednom na gol i da ga u dzep stavi levi bek zvezde, strasno, neumanjujem da je levi bek zvezde dobar igrac. Vulicevic , nepamtim kad je vulicevic odigrao losije, da on nema vise od dva centarsuta na utakmici i onakva igra u odbani, ponizavajuce. Balazic kao zena i greske u predaju lopte kao u nizim kategorijama, A Cirkovic pogubljeno dete u vremenu, ali bas bas.. Sastav koji smatram da je trebao: Zivkovic, Vulicevic, Balazic, Fabrisio, Petrovic, Jevtovic, Babovic, Ninkovic(Lukic), Oumaru, Zivkovic , Saponjic. nFabrisio, petrovic i saponjic bi u tom slucaju igrali na prirodnim pozicijama i sigurno bi vise pruzili nego igraci koji su skoro doslu u klub.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 14.09.2015
00:07

Levi bek Nikola Lekovic nikada nije odigrao prvoligasku utakmicu?! Reci mi da se zezas, molim te, covek je sa Derbijem juce odigrao 93 utakmice u nasem prvenstvu, a Brasanceva pozicija nema nikakve ili bar ne preterane veze sa Stevanovicem, mnogo vise sa Jevtovicem tj. njegovim izostankom. Jedino ako sam ja nesto propustio u recenici u tvom komentaru na koju reagujem pa ne razumem sta si tu napisao.

avatar
Marko1985
Monday, 14.09.2015
14:42

A za levog beka , nista nije uradio ni u napadu ni sto je primarno u odbrani, siguran sam da bi petrovic bolje odigrao, zato sto ima utakmice u nogama ma koliko ovaj vazio da je kvalitetniji igrac, mada to nisam video. A ostalo sve u svemu prvi put u zivotu krivim trenera za poraz i to je jednostavno istina i realnost TRENER JE KRIV ZA PORAZ. Ako su Stanojevic i Nikolic sklonjeni sa klupe , 5 puta boli treneri, neka se i ovaj povuce zbog greske koju ne bi napravio trener u 2 ligi.

avatar
Marko1985
Monday, 14.09.2015
14:35

Jevtovic je zadnji vezni i trkac covek koji kvari i zapocinje akcije, a brasanac to svakako nije 100 puta je kreativniji i igra centralnog veznog ili sa leve strane u vezi gde je igrao Ilic na derbiju, a babovic sa desne ali vazi kao plejmejker, brasanac je taj koji ide i napred i pomaze zadnjem veznom dok se babovic setka po terenu.

avatar
mbczv
Monday, 14.09.2015
12:15

Brasanac najbolji igrac nase lige???

avatar
ujka Vanja
Sunday, 13.09.2015
20:43

Milinkovicu odlazi!!Doveden je da obavi zadatak i uspeo je ,izgubio je u derbiju oblatio je ime Partizana,verovatno prepustio titulu,mission is complete.A sad good bye Milinkovicu.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 13.09.2015
20:09

Ako bi ga menjali jedino normalno resenje je Paunovic.Nije smak sveta i odmah izgubljena titula.Ima jos da se igra.Ovaj poraz je crvena lampica i upozorenje za dalje.Ne moze Zvezda doveka da pobedjuje sa ocajnom igrom i cudesnim preokretima.Partizan mora da iskoristi taj momenat kada dodje.

avatar
EDO
Sunday, 13.09.2015
18:40

Samo izbaci Sasu Ilica iz prve postave i Oumarua stavi na krilo gde je i najopasniji i to je to...u cetvrtak kec ko kuca!..

avatar
Marko1985
Sunday, 13.09.2015
21:59

Da ali je morao Jevtovic da igra mesto ilica prvu ma kolko god da ga je nesto biolelo ili da nije imao iskustva, pa ako nemozes na derbiju da stisnes zube i odigras utakmicu karijere kad ces!!!! plus nepravedno je izbaciti petrovica sa levog beka tek tako a sigurno bi vise pruzio nego Lekovic koji se nije primetio. A i Stevanovic koji je dao gol nije trebao da igra prvu postavu jer nema utakmice i snagu u nogama, nego Ninkovic ili Lukic pa onda tamo u 70 minutu pustis stevanovica da bogovski istrci 25 minuta jer kaoi iskusan je igrac e tako ej trebao i Ilic da uje zadnjih 15 a ne da igra prvu postavu.

avatar
EDO
Sunday, 13.09.2015
23:09

Sve se slazem sa tobom,tako nesto sam vec napisao po zavrsetku derbija..elem,trebala je da pocne postava kao protiv Steaue i Batea jer tim koji dobija se ne menja..

avatar
MIKRONIJE
Sunday, 13.09.2015
18:25

Iskreno ja navijam 40% za Partizan a 40% za Zvezdu, preostalih 20% ostavljam za simpatisanje OFK i Vojvodine. Uzivao sam u ovom mecu a misljenja sam da je Partizan mnogo kvalitetniji tim. Ono sto je odlucilo pobednika ovde jeste neverovatna zelja htenje i volja zvezdinih igraca kao i uzasna postavka igre Milinkovica. Kreativca Babovica stavlja da obavlja defanzivne zadatke, Sasa Ilic je vec davno morao da se penzionise a ne da igra derbi od prvog minuta. Treci gol ide na dusu golmana Zivkovica koji po mom skromnom misljenju nije ni za nasu drugu ligu. Partizan da je izveo istu postavu kao i u evropi i da je igrao onako agresivno Zvezda realno ne bi imala dve sanse jer je to talentovan ali jos uvek neuigran tim, iskreno samo.

avatar
Gorann
Sunday, 13.09.2015
19:45

A po cemu je to Partizan kvalitetniji? Jedino A.Zivkovic, Abubakar i Brasnac su iznad proseka ove lige, a sinoc su bili totalno neutralisani. Bar Zivkovic i Brasanac, nisu se ni videli.

avatar
Djordje Vukicevic
Sunday, 13.09.2015
16:44

Politcki vrh ove zemlje ima jasan stav,zato nam je uprava,ovakva,zato je Kiza trener i zato je prelazni rok prosao onako kako je prosao.Nikako ne zelim da osporim ili umanjim Zvezdinu pobedu juce,apsolutno zasluzeno,uz veliko htenje i borbenost,za razliku od nasih baba.Ali opet mnogo toga je trulo u Partizanu,svaki pravi navijac Partizana je, nadam se, svestan da nas ceka slican scenario kao i u kosarci,i da ce dugovi rasti.Dok nekima Gazprom dize sponzorski ugovor na 7.5 miliona evra,dakle ona prica koja je bila sa uplacenim parama za tri godine unapred pada u vodu.A vi navijaci Partizana (Ili ne glasajte) glasajte kako ste i do sad glasali,jer evropska budunost zemlje je na prvom mestu....

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 13.09.2015
16:28

UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 13.09.2015
15:28

Milinkovicu ostani.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 13.09.2015
15:51

Da se jos malo igramo sa njim

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 13.09.2015
19:02
avatar
ujka Vanja
Sunday, 13.09.2015
18:06

Stefan poigrajte se prvo sa Evertonom ahahhaha,pozdravio te Nejsmit puta 3 hahaha,Stivi Nejsmit sa klupe dadnuo 3 komata plastikaner klubu buahahaha.

avatar
baldekeita
Sunday, 13.09.2015
15:26

Jeste mi smo masili mnogo,oni su imali srece da svoje daju,ali tu srecu su i zasluzili.Bili su mnogo agresivniji i srcaniji,to je moralo da im se vrati.Trio u sredini je po meni najvise podbacio,nisu bili dovoljno agilni u odbrani,a sporo su se oslobadjali lopte u napadu.Da je Vazura doveo pravog zadnjeg veznog i modernu desetku sada bismo pricali drugu pricu.Videlo se ni da Abu ne moze da igra klasicnu devetku kada jurimo rezultat,nije on taj profil,njemu treba prostor,a ne da na ledjima ima dvojicu stopera.Razumeo bih da nismo uspeli da dovedemo igraca na jednoj poziciji,ali nama fale najmanje 4 igraca,a Vazura to ne vidi!Dovodi sponzore,resavaj stadion,a transfere i struku prepusti nekom drugom!

avatar
MarkoSi
Sunday, 13.09.2015
15:21

Daj bre Vazura,ko da se ti nesto pitas!? Covek ima napredan CV- Prazan!!! Pa sad on nekome nesto prica.

avatar
pjer
Sunday, 13.09.2015
15:19

i psle nedelju dana on smenjen, trener kriv a pojacanja od 5 milki nista