Milinković: ''Bravo, momci'', Krunić: ''Partizan prejak''

Autor: Beta Beta
sreda 29.04.2015.
21:37
Izvor: Beta

Treneri Partizana i Jagodine složni u oceni da su crno-beli večeras u Humskoj zaslužili sva tri boda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo danas savladali Jagodinu u teškoj superligaškoj utakmici.

"Pobeda je bila teška, ali zaslužena. Izgarali smo, nijednog momenta pitanje pobednika nije došlo u pitanje. Veoma smo zadovoljni", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan je golom Ivana Šaponjića na svom terenu savladao Jagodinu sa u 25. kolu Super lige, posle kojeg je zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Šteta što dobru igru u prvom poluvremenu nismo krunisali drugim golom, onda bi bilo sve lakše. Jagodina je igrala za jedan prekid ili kontranapad, ali smo sve to uspeli da kontrolišemo i zabeležimo novu pobedu, što je najvažnije", kazao je Milinković.

On je rekao da se videlo da su njegovi fudbaleri bili potrošeni posle "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom za vikend, u kom su igrali nerešeno bez golova.

"Bravo za momke, čestitam im", istakao je trener Partizana.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da je razlika u kvalitetu dva tima bila više nego očigledna.

Krunic

"Pokušali smo na svoj način, borili se svih 90 minuta i nismo uspeli. Imali smo neke poluprilike i pokušali da dođemo do pozitivnog rezultata, ali je to bilo teško, jer Partizan ima kvalitetne igrače na svim mestima. Protiv Partizana treba i doza sreće, da damo možda i slučajno neki gol, ali nismo uspeli"
, kazao je Krunić.

Partizan će u narednom kolu gostovati Vojvodini, dok će Jagodina kod kuće igrati sa Donjim Sremom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 29.04.2015
21:58

Mi smo Grobari najaci smo najaci... tako ide ona stara :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 29.04.2015
21:41

Stvarno si mogao Ninkovicu da das vecu minutazu, mozda i od pocetka da ga pustis da igra, mi smo klub koji to moze sebi da priusti, Kizito :-D

avatar
Wednesday, 29.04.2015
22:30

Mislim da S.Ilić nije bio fizički spreman za utakmicu nakon velike potrošnje u derbiju i da je Ninković trebao da igra umesto njega. Imali smo previše pasova u širinu, a malo u utrčavanja i pasova u dubinu, a S.Ilić i Marković su često iako imali prostora da sa loptom krenu napred ili odigraju pas napred igrali u širinu. Treba kritikovati i ofanzivnu prekid igru jer smo imali i slabo izvođenje kornera (A.Živković i Babović) i slabu reakciju kad je prekid bio dobar (Balažic), imamo najviše kornera u ligi, a najslabije ih koristimo, u tom segmentu postoji dosta prostora za napredak.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 29.04.2015
23:30

Slazem se, a kad sam ja to isto napisao pre utakmice, neki su me napali iako je bilo i onih koji su zastupali tezu da treba da pocne Dzigi:-D