Milijaše, ne brini - već si dobio pravog naslednika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
12:11
Izvor: Sportske.net

Sinoćnji meč na Marakani, gde je Crvena zvezda uz dosta muke uspela da se izbori sa Spartakovim ''bunkerom'', nagovestio je da se na Marakani već nalazi dostojna zamena za doskorašnjeg kapitena Nenada Milijaša.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U vreme dok je Nenad Milijaš debitovao u crno-belom dresu turske Manise, na Marakani je Crvena zvezda vodila borbu za četvrtu pobedu u nizu u domaćoj Superligi.

Lopta nikako nije htela u gol Spartaka, tresle su se i prečke i stative, ali mreža je pravim čudom ostala mirna.

A onda, u 68. minutu na teren ulazi nova Zvezdina ''desetka'' - 19-godišnji Makedonac Danijel Avramovski. Bio je to njegov prvenstveni debi u crveno-belom dresu, a ako su se neki i pitali zašto je baš njemu poverena Milijaševa ''desetka'', mogli su vrlo brzo da dobiju odgovor.

Čim je ušao na teren, mladi Makedonac je unosio pometnju pred golom gostiju. Stigao je da pokaže i da odlično izvodi prekide, da ima takođe odličan centaršut, a sve je začinio golom odluke, samo deset minuta pošto je ušao u igru.

Snažan udarac sa petnaestak metara, lopta je, doduše, nekoga zakačila na putu ka golu i  - dogodilo se ono što se činilo kao ''nemoguća misija'' dok Avramovskog nije bilo na terenu - lopta u mreži Janoševića, navijači Zvezde slave novi trijumf svog tima, ali i pozdravljaju svog novog ljubimca - Danijela Avramovskog.

On je i tokom priprema pokazao da ima sjajan repertoar, navijači Zvezde se verovatno sećaju i onog njegovog evrogola iz ''slobodnjaka'' protiv Krškog, a kako vreme prolazi, stiče se utisak da je njegov tihi i neočekivani dolazak iz Rabotničkog možda i najbolji posao koji je uprava Zvezde napravila ovog leta.

Njegov gol možete još jednom pogledati OVDE, a na Avramovskom je sada da u nastavku sezone opravda ove pohvale koje danas stižu na njegov račun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke