Milijaš - Zvezdin dres za srećnije detinjstvo

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.09.2017.
18:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin iskusni vezista govorio za klupski sajt na različite teme. Bilo je zanimljivih odgovora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Milijaš je učestvovao u rubrici ''Sasvim lično'' na Zvezdinom zvaničnom sajtu i tom prilikom je, između ostalog, otkrio zanimljiv detalj iz vremena kada je prvi put došao u klub iz Ljutice Bogdana.

''Crvena zvezda – Roma na Marakani, poslednja utakmica koju sam gledao kao navijač, pre nego što sam zaigrao za Zvezdu. Za mene je bilo neverovatno da već narednog dana posle tako velikog meča počinjem da igram za crveno-bele'', otkriva Milijaš.

Od svojih aktuelnih saigrača bi u ekipu za mali fudbal pozvao Donalda, Anđelkovića, Krstičića i Le Taleka, ali jednog nikako ne bi...

''Samo znalci dolaze u obzir tako da sigurno ne bih pozvao Žuleta, on je zabranjen za mali fudbal'', našalio se Milijaš, a otkrio je i da ga mladi Luka Adžić često iznervira kada na treningu ''dribla i sebe i druge''.

Musu Dembelea iz Totenhema izdvojio je od igrača koji nisu zvezde u svom timu, a iako je nedavno bio na velelepnom stadionu Krasnodara, ''Emirejts'' mu se više sviđa.

''Krasnodar ima zaista lep stadion, ali to nije prava fudbalska atmosfera. Izdvojio bih Emirejts, Arsenalov stadion'', izjavio je Milijaš.

Ipak, jedan od najzanimljivijih odgovora bio je onaj na pitanje zbog čega bi dete koje trenira fudbal trebalo da nosi dres sa njegovim prezimenom na leđima.

''Trebalo bi da nosi dres Crvene zvezde da bi imalo srećno detinjstvo, nebitno sa čijim prezimenom na leđima'', poručio je Milijaš.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 04.09.2017
03:42

Kakav je kralj ovaj Milijas. Zivela Zvezda, majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Sunday, 03.09.2017
18:26

Auuu onda ste svi nesretni poslednjih 27 godina a jojjjjj....zato vas je sve manje i manje😂😂😂sanjate Partizan😂😂😂i još ćete sanjati😂😂😂a da ne pričam o nesretnom detinjstvu od 1966....pa sto ste morali igrati na našem stadionu i tako dalje i tako dalje

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 03.09.2017
19:09

Nesretno detinjstvo 66te niste osvojili nista hahahah,bice da je 91 nanela nepopravljive stvari tebi :) sanjamo klub koji ima svega manje od nas?trofeja pobeda,datih golova itd,pa to mozes samo ti da izjavis 😂

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 03.09.2017
19:16

2000ih 7 godina niste znali za pobedu zaredom,gol ste isto zaboravili u ligi kad ste bili dali,o cemu ti pricas :)