Milijaš: "Vraćamo se kući zadovoljni"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.07.2014.
17:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten FK Crvena zvezda Nenad Milijaš osvrnuo se na jučerašnji poraz od Hanovera i konstatovao da se na kraju priprema može reći da ekipa kreće put Beograda zadovoljna onim što je uradila.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Leto koje je počelo eliminacijom iz evropskih takmičenja i promenama u rukovodstvu i igračkom kadru na "Marakani", polako poprima obrise jedne lepe fudbalske priče.

Nenad Lalatović je nakon preuzimanja ekipa i dovođenja novih igrača uspeo da unese pozitivnu atmosferu na treninge što je rezultiralo kvalitetnim radom na pripremama i svega jednim porazom na sedam odigranih kontrolnih utakmica.

Jedini poraz Zvezda je doživela u utorak od Hanovera iako je posle svega 12 minuta igre imala prednost od 2:0. Na kraju je bilo 3:2 za bundesligaša a evo kako je kapiten Nenad Milijaš video jučerašnji poraz.

"Mislim da smo igrali protiv odlične ekipe koja je realno kvalitetnija od nas, ali ovakava provera uvek dobro dođe. Znamo gde smo grešili, sigurno da ćemo to ispraviti i pokazati dominaciju kad to bude potrebno. Šteta je što smo imali 2:0 i što nismo iskoristili još neke izgledne prilike, to bi nas odvelo do ubedljive pobede nad bundesligašem" rekao je Milijaš.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su od početka priprema sedam kontrolnih utakmica, zabeležili tri pobede, isto toliko remija i jučerašnji poraz od Hanovera. Kada se sve sabere, uoči povratka za Beograd, Nenad Milijaš ističe da ekipa može zadovoljna da krene put prestonice Srbije.

"Sve u svemu, vraćamo se kući zadovoljni jer smo odlično odradili pripreme i sprmeni smo za početak sezone" poručio je Nenad Milijaš.

Izabranike Nenada Lalatovića do početka sezone očekuje finalni deo priprema u Beogradu i još jedna kontrolna utakmica koja će predstavljati generalnu probu pred duel prvog kola JSL protiv niškog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke