Milijaš upisao DVESTOTI nastup u Zvezdinom dresu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.04.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ulaskom u igru u 83. minutu meča Crvena zvezda - Spartak ŽK vezista crveno-belih Nenad Milijaš pridružio se mnogim legendama "Marakane" u klubu 200.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ulaskom u igru u 83. minutu meča Crvena zvezda - Spartak ŽK vezista crveno-belih Nenad Milijaš pridružio se mnogim legendama "Marakane" u klubu 200.

Utakmica 28. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i subotičkog Spartaka pamtiće se po važnoj pobedi crveno-belih ali i po jubileju Nenada Milijaša.

Iskusni vezista Crvene zvezde koji se prethodne zime vratio na stadion "Rajko Mitić" ušao je u igru u 83. minutu meča i tako upisao svoj dvestoti nastup u crveno-belom dresu.

"Za mene je velika čast što sam upisao 200. nastup za Crvenu zvezdu, posebno zato što nema mnogo igrača u novijoj istoriji Zvezde koji su uspeli da sakupe tako veliki broj utakmica i ostave trag u ovom klubu, uglavnom odlaze ranije u inostranstvo" rekao je Milijaš.

Jučerašnjim nastupom Nenad Milijaš je postao tek TRIDESETI fudbaler u slavnoj istoriji Crvene zvezde koji je uz svoje ime upisao 200 nastupa za klub.

Prvu utakmicu u Zvezdinom dresu Milijaš je odigrao pre više od deceniju.

"Debitantsku utakmicu ću naravno zauvek pamtiti, taj meč mi je mnogo bitniji od današnjeg jubileja, osećao sam neuporedivo veću tremu, strah… Dolazio sam da gledam Zvezdine utakmice kao navijač, nisam ni sanjao da ću ih jednog dana igrati za crveno-bele, a još manje da ću doći do ove brojke. Najteže, ali ujedno i najlepše je igrati u Zvezdi. Mislim da je lakše igrati u najvećem klubu u inostranstvu nego na Marakani" dodao je Milijaš.

Zvezdin vezista očekuje još mnogo lepih trenutaka u crveno-belom dresu.

"Nisam igrač koji juri neke jubileje ili velike brojke, ali svakako da mi je ovo drag jubilej. Pre svega sam se vratio u Crvenu zvezdu zato što volim ovaj klub, volim Srbiju i najlepše mi je kod kuće. Smatram da još mogu dosta da pružim klubu, mogu da igram na vrhunskom nivou u našoj ligi i zato sam ovde, i pored nekih možda unosnijih ponuda. Zvezda je meni dala mnogo više nego što ću ja ikad moći njoj i čast mi je što sam danas ovde" zaključio je Milijaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjer
Sunday, 02.04.2017
11:20

sve sami rekorederi ... al u nastupim

avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 02.04.2017
10:45

Некад си био неко и нешто у фудбалу а данас само заузимаш место боњима од себе.