Milijaš: "Savršena saradnja sa Lalatovićem"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
17:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš prezadovoljan je saradnjom sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem a posle dvonedeljnih priprema za novu sezonu ističe da su ekipi neophodna pojačanja kako bi bila spremna za odbranu šampionske titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Belgiji na mini turneji na kojoj će odigrati dva kontrolna susreta. Prvi duel sa Genkom završen je nerešenim rezultatom 1:1 a Nenad Milijaš je u petak dao svoje viđenje tog susreta.

"Mislim da smo mi odigrali jako dobro tih prvih 60 minuta dok smo imali snage. Posle toga smo se više branili, da ne primimo gol, jer koliko god da je u pitnju prijateljska utakmica, svaka utakmica u Zvezdi ima takmičarski značaj. Nismo hteli da izgubimo. Primili smo gol iz naše greške, ali smo potom i postigli lep gol posle prekida, i na kraju mislim da smo zasluženo zadržali tih 1:1" kaže Milijaš.

Posle više od dve nedelje priprema kapiten Crvene zvezde ističe da je sa svojim imenjakom koji je preuzeo klupu crveno-belih ostvario odličnu komunikaciju i da za sada savršeno sarađuju.

"Saradnja sa Lalatovićem je savršena. Mlad je trener koji samo može da napreduje sa nama i da nam prenese svo svoje znanje koje ima iz fudbala. Imamo jako dobre treninge, naporno se radi, ali odnos i kontakt sa njim je savršen" ističe Milijaš.

Kao i Nenad Lalatović i kapiten Milijaš smatra da će ekipi biti neophodna pojačanja kako bi bila konkurentna u nastupajućoj sezoni u domaćem šampionatu.

"Svakako da nam trebaju pojačanja, ali to je na upravi kluba i ja se nadam da će pojačanja što pre doći. Ipak, ne treba razmišljati samo u tom smeru, mislim da Zvzeda ima dobru ekipu i da će uz još par igrača biti samo još bolja" zaključio je Milijaš.

Fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje drugi kontrolni susret u Belgiji a četvrti od početka priprema.

Protivnik ekipe Nenada Lalatovića biće belgijski Mehelen koji predvodi nekadašnji strateg Zvezde Aleksandar Janković.

Utakmica sa Mehelenom zakazana je za subotu od 19 časova a igraće se na stadionu belgijskog tima kojem će to biti poslednja provera pred početak nove sezone i prvog duela sa Genkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke