Milijaš: ''Na dobrom smo mestu, nema potrebe za tenzijom''

Autor: Beta Beta
petak 07.04.2017.
09:54
Izvor: Beta

Iskusni fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš ocenio je danas da niko u timu ne treba da oseća tenziju pred kraj prvenstva i početak plej-ofa, jer je ekipa u dobroj poziciji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Ne razmišljamo mnogo unapred, gleda se svaka sledeća utakmica. Dobro smo odigrali sve do sada. Osvojili smo sve bodove koji smo mogli i prošli smo sve u kupu. Sada sledi plej-of, a on nosi više bodova nego samo prvenstvo. Ali, opet, imamo prednost, na dobrom smo mestu, tako da ne treba da osećamo neku tenziju. Ima još mnogo da se igra, nije ništa završeno, ali atmosfera u timu je dobra", rekao je Milijaš agenciji Beta.

Zvezda je prva na tabeli, sa šest bodova prednosti u odnosu na Partizan inalazi se u seriji od 22 utakmice bez poraza, od čega je 19 pobeda.

"Dobra je stvar ta serija, znamo koliko utakmica nemamo poraz. Mi u timu verujemo u sebe. Pokušaćemo da ne izgubimo do kraja. Znamo da smo kvalitetni i da imamo dobru ekipu, ali u Zvezdi je to normalno. Čim se jedna utakmica, ne daj bože, izgubi, odmah je problem. To je normalno u Crvenoj zvezdi, taj pritisak. Svi igrači su svesni toga i svi žele da ta serija potraje što duže", rekao je Milijaš.

Milijaš se poslednjeg dana prelaznog roka ove godine (31. januara) vratio u Zvezdu iz Kine.

"Sad sam fizički okej. Trenirao sam, prošlo je vremena. Dosta dobro, nije bilo povreda, odradio sam dosta treninga, zadovljan sam...Ekipa nam je super. Dali smo mnogo golova, mnogo šansi smo stvarali. Ako Zvezda igra kako zna i može, onda nema problema. Jedino mi sebi možemo da napravimo problem. Uđemo lošije u utakmicu, pa primimo gol, pa onda moramo da damo dva, što smo uspevali, ali to je stvar koju moramo da ispravimo - da počnemo utakmicu kako treba", rekao je Milijaš.

Zvezda u nedelju igra u gostima protiv Rada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke