Milijaš: ''Mnogi su me omalovažavali...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
21:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš veoma je blizu novog odlaska u inostranstvo, posle ostvarenog cilja u prošloj sezoni - povratka šampionskog pehara na Marakanu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, za usluge iskusnog veziste ozbiljno interesovanje pokazuje turska Manisaspor i lako bi se moglo dogoditi da Zvezda u novu sezonu uđe i sa novim kapitenom.

U izjavi za ''Mondo'', Nenad Milijaš ne poruče da se Tursci interesuju, ali uverava da i dalje želi da se maksimalno koncentriše na rad na pripremama crveno-belih, kao i da mu novac nije toliko bitan u ovom trenutku.

''Da jurim za novcem, davno bih otišao odavde'', jasan je Milijaš.

Ono što može da raduje navijače Crvene zvezde, jeste Milijašev utisak da se posle promena u upravi dosta stvari u klubu već promenilo na bolje u odnosu na prošlu sezonu.

A kad je prošla sezona u pitanju, Milijaš se seća i lepih i ruižnih stvari - od omalovažavanja do pohvala.

''Ako je neko imao tešku sezonu, onda sam to ja. Nailazio sam i na kritike i na uvrede i na probleme, na priče da ne znam da igram fudbal, a na kraju se došlo do priča da smo zbog mene osvojili titulu. Bila mi je teška godina, najviše psihički i mislim da to nisam zaslužio'', poručio je, između ostalog, Nenad Milijaš, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke