Milijaš: "Dobro znamo šta nam je cilj!"

Autor: Miloš Marković
petak 08.08.2014.
12:37
Izvor: Sportske.net

Govoreći u susret početku nove sezone, kapiten Crvene zvezde ističe da njegov tim dobro zna ciljeve za meč sa Radničkim, kao i za čitavu godinu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion države novu sezonu započinje utakmicom sa Radničkim iz Niša.

Crvena zvezda će Nišlije dočekati na Marakani gde će biti održana i proslava prošlogodišnje titule, koja je bila otkazana zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju.

Govoreći u susret novoj sezoni, kapiten Milijaš ističe da crveno-beli znaju ciljeve.

„Dobro znamo šta nam je cilj - da odbranimo titulu.“

„Prvi zadatak je Radnički iz Niša, jako teška utakmica kući gde će doći dosta publike i naših navijača kako bismo proslavili titulu. To je motiv više i za nas starije igrače i za nove.“, rekao je Milijaš, svestan da njegov klub tradicionalno ima dosta problema na otvaranju sezone.

„Imamo problem sa startom sezone, u zadnjih deset godina samo dve pobede, ali verujemo u sebe i verujemo da ćemo sa tri boda početi sezonu. Imamo izmenjen tim u odnosu na prošlu sezonu, došlo je dosta novih igrača, otišli su najzaslužniji za titulu. Mladi imaju šansu za dokazivanje, svi znaju šta znači igrati za Zvezdu. Svi treba da daju svoj maksimum i da opravdaju grb na dresu koji nose.“, istakao je kapiten.

Milijaš je iskoristio priliku da pozove navijače da u što većem broju dođu u subotu na Marakanu.

„Pozvao bih sve Zvezdine navijače da dođu na utakmicu, da nam pomognu da dođemo do pobede i proslavimo titulu koju nismo proslavili kada je trebalo zbog svih dešavanja u državi.“, zaključio je on.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog počinje u 19.30.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke