Milić: ''Zvezda ima kvalitet, gol posvećujem sinu!''

Autor: Beta Beta
subota 25.03.2017.
22:28
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je da mu mnogo znači prvi gol koji je postigao na stadionu "Rajko Mitić" i dodao da su crveno-beli odigrali dobar meč protiv Spartaka iz Moskve.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu moskovski Spartak sa 2:1 u prijateljskoj utakmici.

"Prelepa utakmica pred velikim brojem ljudi, hvala im što su došli u ovolikom broju da uveličaju događaj. Utisci su mi zaista sjajni, dao sam gol, to je moj prvi gol na Marakani i mnogo mi znači. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, a gol posvećujem sinu", rekao je Milić posle utakmice.

Spartak je poveo u 25. minutu, strelac je bio Lorenco Melgareho, da bi Gelor Kanga izjednačio u 44. minutu. Pobedu crveno-belima doneo je Nemanja Milić u 65. minutu, što je njegov prvi gol na stadionu "Rajko Mitić".

"Nije mi bilo teško nakon Boaćijeve asistencije, hvala mu. Važno je da je ušla. Imao sam dve šanse, jednu sam iskoristio, ali važno je da ulazim u prilike", rekao je Milić.

Atmosfera na stadionu je, prema Milićevim rečima, bila lepa za igranje.

"Bila je lepa, bratska atmosfera. Miroljubivo. Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi, ali mi smo igrali ozbiljno. Ovo je dobra provera za nas da vidimo gde smo i da li možemo da se nosimo sa njima. Mislim da smo dobro odigrali i uvideli da imamo kvalitet", rekao je Milić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 26.03.2017
09:37

момче само тако настави и биће нњшто од тебе.