Milić: "Nadam se da je vreme za titulu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.02.2017.
17:46
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je danas da je zadovoljan kako se snašao po dolasku u taj klub i istakao da u njemu želi da ostavi trag.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nemanja Milić je u zimskom prelaznom roku došao u Zvezdu iz subotičkog Spartaka i na pripremama pred prolećni deo sezone pokazao da je kandidat za prvu postavu.

"Želim da ostavim neki trag, da ljudi znaju da sam igrao u Zvezdi. To mi je najbitnije, da igram dobro i da se dokažem", rekao je Milić agenciji Beta na pripremama na Kipru.

On je istakao da je zadovoljan prvim nedeljama u beogradskom klubu i da ni na šta nema zamerke.

"Zadovoljan sam, sve je super, ni na šta nemam zamerke, uslovi za rad su odlični, a saigrači fantastični", kazao je ovaj 26-godišnji krilni fudbaler.

Milić se dobro snašao na početku boravka u Zvezdi i već je dobio pohvale od rukovodstva, odnosno generalnog direktora Zvezdana Terzića.

"Veoma mi prijaju pohvale. Nisam očekivao da ću se tako brzo i tako dobro uklopiti u ekipu. To mi imponuje, to je znak da dobro radim i da samo tako treba da nastavim", rekao je Milić.

Nekadašnji omladinac OFK Beograda i mladi reprezentativac Srbije je kazao da je vreme da osvoji prvu titulu u karijeri.

"Nadam se da je vreme za titulu, to bi bilo veoma lepo. Velike su šanse za to i nadam se da ćemo je osvojiti", kazao je Milić.

Zvezda na polusezoni ima šest bodova više od "večitog" rivala Partizana na tabeli Superlige i ima dobre šanse da odbrani titulu šampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 10.02.2017
20:44

Ove godine sa Zvezdom osvajas duplu krunu i ... ucice u krvi! Ti samo kidaj, mali, navicices se na titule, nek ti bude ova prva motiv da napredujes.Sve najbolje tebi i Zvezdi.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 09.02.2017
22:30

Titula, titula, Nemanja slaviće se titula,,,,,,nastavak........

avatar
BRAT IGI
Thursday, 09.02.2017
21:57

pre sat pa pre 2 sata daj dokaze vec jednom

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 09.02.2017
20:25

Bilo bi logično da odbranimo titulu jer ne znam na koji način naši pratioci mogu da nadoknade bodovni zaostatak za nama.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
19:53

За титулу не брини јер Гроф би је освојио и са комбинованим тимом. Само још да више верује у младе фудбалере био би прави Доктор фудбала.