Milić: "Hvala Boaćiju, nadam se da je ovaj gol prvi u nizu"

Autor: Beta Beta
sreda 20.09.2017.
23:25
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je da je njegova ekipa ostvarila svoj cilj u meču protiv Borca i istakao da se nada da je gol koji je postigao na današnjoj utakmici samo prvi u nizu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Čačku ekipu Borca sa 2:0 u zaostalom meču šestog kola Super lige Srbije.

"Ostvarili smo cilj koji smo imali pred utakmicu, nova tri boda su naša. Nastupili smo u kombinovanom sastavu i odigrali odlično. Neki igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu su sada dobili šansu i odlično su je iskoristili. Sve nas treba da raduje što znamo da će u svakom trenutku, ko god od igrača da se nadje na terenu, dati sve od sebe", rekao je Milić.

Jaka kiša i natopljen teren u Čačku nisu predstavljali problem izabranicima Vladana Milojevića.

"Teren je bio potpuno mokar od početka utakmice, trebalo nam je nekoliko minuta da se priviknemo na uslove. Ipak, nije nam prvi put da igramo na ovakvoj podlozi tako da smo se odlično snašli", rekao je Milić.

Prvi gol Zvezde postigao je Milić, što je njemu prvi gol u sezoni.

"Zaista mi znači gol koji sam postigao, došao je kao neki vid nagrade za trud koji ulažem svakodnevno. Hvala Boaćiju na odličnoj asistenciji, dobro smo se snašli u toj akciji i poveli u vrlo bitmom trenutku utakmice. Nadam se da je ovo samo moj prvi gol u nizu", rekao je Milić.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, ima tri boda više od drugoplasirane Vojvodine, ali i meč manje. Čačanska ekipa je poslednja sa četiri osvojena boda.

Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje Vojvodinu, dok Borac ide u goste Čukaričkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Thursday, 21.09.2017
15:03

Zabrinjavajuce je sto nasi napadaci na svakoj utakmici promase mnogo sto postotnih sansi.