Milenkovići postavljaju standarde - Ovo mi zovemo "Super-agentom"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.07.2017.
21:21
Izvor: Sportske.net

Kada pročitate ko se i na koji način starao o karijeri Nikole Milenkovića shvatićete zašto ovom mladiću nije bio potreban menadžer.

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Sigurno ste čuli za priču da je Nikola Milenković bez menadžera uspeo da ostvari svoje snove u Partizanu i da nakon sjajnih partija dobije ponudu Fiorentine koju su crno-beli prihvatili.

Priča je potpuno istinita, o karijeri Nikole Milenkovića računa je vodila njegova porodica, s tim što je majka Nadežda, inače profesorka biologije, preuzela na svoja pleća veliki teret i pomogla Blekiju da postane ono što jeste.

U oproštajnom intervjuu koji je Nikola dao za "Partizanov vesnik" gostovala je i njegova majka. Nadežda Milenković kazala je da je želela da Nikola ostane u Partizanu, a otkrila je kako je odbijala ponude menadžera i klubova koji su se javljali sa nepristojnim ponudama.

"Ja sam uvek govorila da iza nas stoji veliki klub i da uvek treba da se obrati Partizanu. Bilo je poziva različitih menadžera, dolazili su iz Nemačke, tražili razgovore, a ja sam im uvek govorila - javite se Partizanu!", otkrila je majka Nikole Milenkovića.

"To je bio moj odgovor koji je, da tako kažem, upalio. Partizan je ipak ime. Bilo je nepristojnih ponuda, ali to mene nije interesovalo. Govorila sam Nikoli, 'ako mene slušaš, Partizan je taj koji stoji ispred tebe i Partizanu su otvorena vrata u celoj Evropi i svetu, a menadžeri imaju svoje...", dodala je Nadežda Milenković.

Nikolina mama istakla je da su čelnici Partizana pokazali pravi pristup i da nikada niko nije pritiskao nju i njenu porodicu ni na koji način.

Veliku zahvalnost Nikolina majka je izrazila trenerima koji su Blekiju pomogli da stasa u sjajnog štopera, a najviše se zahvalila Ivanu Tomiću koji ga je uveo u prvi tim i pružio mu šansu da se dokaže.

Nikola Milenković je ovoga leta ostvario transfer u Fiorentinu a sinoć je bio na stadionu i pružio podršku svojim doskorašnjim saigračima na startu pohoda ka Ligi šampiona.

Ne treba zaboraviti da je na rastanku Milenković oprostio Partizanu sva dugovanja, pa nema sumnje da je Bleki svojim delima postavio standarde koje će bilo koji mladi igrač iz Partizanove škole moći da ispuni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 13.07.2017
09:43

Najsmešnija mi je situacija kada uprave klubova hvale nekog igrača jer se odrekao svog pošteno zarađenog novca.To je za njih u redu i tako se pokazuje lojalnost prema klubu i bla bla bla, i mi obični navijači,simpatizeri se kao oduševimo tim gestom. E sad, da je kojim slučajem igrač (u ovom slučaju Milenković) dobio ponudu od nekog kluba da pređe tamo za 5 X veću platu a da taj isti klub ne želi da plati visoko obeštećenje nego npr 500 000 EUR, da li bi bilo u redu da klub (u ovom slučaju Partizan) pusti igrača da ide, uzeće 500 hiljada što je 2-3 puta više nego što je u njega uloženo a pomogli su svom igraču da se obezbjedi???nNaravno da se klub ne bi odrekao novca.

avatar
R E V O L T
Thursday, 13.07.2017
08:02

Hvala Tomicu...

avatar
Rulermaster
Wednesday, 12.07.2017
23:45

Ova poslednja recenica kvari utisak. Niko ne treba da se olako odrice onoga sto je njegovo i sto je posteno zaradio, posebno u zemlji Srbiji. I nije nikakva vrlina oprostiti dug pokvarenim gazdama i korumpiranim lopovskim upravama!

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 12.07.2017
23:54
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 12.07.2017
22:09

Sta li misli Zivkoviceva majka....

avatar
paok
Thursday, 13.07.2017
06:26

o tome koliko su para uzeli😉

avatar
noname
Wednesday, 12.07.2017
21:47

kad je neko normalan, vaspitan i umeren, kad se posveti sportu i treninzima, a ne instagramima i splavovima posle prvih zaradjenih 1000 eura, onda moze i da ostvari ovo sto je Bleki napravio. Nadam se da ce uspeti da se bar priblizi, ako ne i prestigna Nemanju Vidica na kojeg podseca k'o da mu je mladji brat. Srecno ti Bleki!

avatar
Anderton
Wednesday, 12.07.2017
21:29

Vidi se da je dečko odrastao u normalnoj porodici za razliku od jednog dečka iz Niša kojeg su učili da baca pare po pevaljkama.

avatar
paok
Wednesday, 12.07.2017
21:28

Svaka cast na ovome. Moram samo napomenuti jednu stvar koja nema veze sa ovim. Ova nasa uprava je jedna velika prevara. Kako ih vise nije sramota da rade protiv kluba. Nisu u stanju da dovedu nikoga i jos cimaju najboljeg igraca ekipe. Dajte Leonardu sta trazi jer smo mi bez njega ne prosecna nego jos gora ekipa. Videlo se juce, bez njega nula od igre i sansi a kada je majstor usao sve se okrenulo. Neka nastave ovako da rade i ispadamo sigurno iduce kolo. I tog Sumu dovode 2 godine, kao da ne postoji drugi igrac.

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
22:41

Ko sisa nas navijace.Tako su izbacili Moreiru.Imena u upravi se menjaju ali stil se ne menja.Zaboravih Zivkovica,Pantica.I uvek su igraci krivi.Bleki je castan izuzetak ali takav se radja retko.Hvala njegovoj majci

avatar
Anderton
Thursday, 13.07.2017
10:00

Stigao je Suma, a biće još pojačanja. Nemoj se sekirati. Nemojte padati u nikakvu depru, prolazimo Budućnost i igraćemo još bolje. Ne branim upravu, ali oni su doveli i Đuku i Lea, i Đukića samo 2 dana nakon što je Marko otišao.

avatar
Slavkoo
Wednesday, 12.07.2017
21:24

Velike zasluge i Ivanu Tomicu!