Milanović: "Zaustavili smo se na ivici ponora"

Autor: Beta Beta
subota 21.11.2015.
18:16
Izvor: Beta

Strateg beogradskog Rada Milan Milanović rekao je da je osvojeni bod u Surdulici došao u pravom trenutku jer je zaustavio dalje poniranje ekipe.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada osvojili su danas bod u Surdulici protiv Radnika posle sedam uzastopnih poraza u prvenstvu, a trener ekipe Milan Milanović rekao je da to ne broji, ali da će bod svakako značiti ekipi.

"Ne brojim poraze i utakmice bez golova, ali nam bod svakako znači, jer smo se zaustavili da ne idemo u ponor. Ja mislim da smo i u prošloj utakmici bili blizu povoljnog rezultata. Ovo nam znači za motivaciju i samopouzdanje, sada već drugačije razmišljamo", rekao je Milanović agenciji Beta.

Radnik je ugostio "Građevinare" u okviru 18. kola Superlige, poveo, a Rad je izjednačio u samom finišu meča.

"Utakmica je bila zanimljiva, korektna i pošteno odigrana sa obe strane. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro, ali smo propustili šanse i Radnik nas je kaznio. U drugom smo bili slabiji rival u prvih 20 minuta i tu je protivnik propustio svoje šanse. Na kraju smo uz veliku želju i zalaganje zasluženo došli do boda", rekao je Milanović.

Nakon remija u Surdulici "Građevinari" ostaju na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa 14 osvojenih bodova, a naredni duel igraju na domaćem terenu protiv ivanjičkog Javor Matisa koji je danas poražen na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke