Milanović: "Svaki 'bodić' nam je važan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.08.2014.
18:07
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović istakao je da njegov tim očekuje neizvestan duel na neutralnom terenu protiv ekipe Voždovca ali da se nada makar jednom osvojenom bodu.

fkrad.com
fkrad.com

Povezane vesti

Nakon minimalnog poraza na otvaranju šampionata i trijumfa na Banjici protiv čačanskog Borca, fudbalere Rada u subotu očekuje gostovanje ekipi Voždovca.

Trener "Građevinara" Milan Milanović izjavio je da očekuje da njegov tim osvoji barem jedan bod kojim bi se nastavio pohod ka zacrtanom cilju.

"S obzirom na težak raspored i okolnosti koje nas prate, svaka utakmica je jako bitna za nas, posebno na strani. Svaki bod(ić) u gostima nam je važan kako bismo na polusezoni ostali iznad pozicija koje vode u drugu ligu" rekao je Milanović.

Utakmica trećeg kola JSL između Voždovca i Rada igra se na stadionu Obilića na Vračaru zbog činjenice da se radi o meču visokog rizika.

"Protiv Voždovca igramo na neutralnom terenu, a u prošlosti se pokazalo da ni oni, ni mi, nismo bili preterano uspešni na stadionu Obilića na Vračaru. Iz te perspektive očekuje nas vrlo neizvesna utakmica" ističe Milanović.

Strateg superligaša sa Banjice neće imati problema sa povređenim igračima zbog čega se nada da bi njegov tim mogao do bod(ov)a protiv kvalitetne ekipe Voždovca.

"Potrudićemo se da damo sve od sebe i da osvojimo neki bod protiv ekipe koja je jako kvalitetna" rekao je Milanović.

Odlukom Disciplinske komisije FSS u petak je i FK Rad ukinuta zabrana licenciranja novih igrača ali Milan Milanović ne smatra da će to biti olakšavajuća okolnost za njega i njegov tim.

"Ne znam šta da očekujem u situaciji u kojoj tek od trećeg kola mogu da računam na sve igrače i kako će se to u psihološkom smislu odraziti na ekipu na terenu. U jedno sam, međutim, ubeđen, a to je velika želja kod momaka da igraju i da se osvajaju bodovi" zaključio je Milanović.

Mali gradski derbi između Voždovca i Rada igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke