Milanović: "Radnik ne dolazi da se brani"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
19:04
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović smatra da novajlija u ligi neće "parkirati autobus" na Banjici a od svojih izabranika očekuje da se uz maksimalnu energiju i napor izbore za pobedu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nakon poraza od Voždovca i remija sa Čukaričkim na Banovom Brdu fudbaleri Rada u trećem kolu Superlige Srbije dočekuju novajliju u elitnom društvu.

Trener Rada Milan Milanović nada se da će njegovi izabranici prikazati energiju i borbenost kao na Banovom Brdu što bi trebalo da bude dovoljno za trijumf nad Radnikom.

"Očekujem da odigramo u skladu sa onim što smo radili u prethodnom periodu, da uložimo energiju i napor koji smo prikazali protiv Čukaričkog. Ako pružimo sve od sebe sigurno ćemo zaslužiti pobedu" rekao je Milanović.

Strateg "Građevinara" neće moći da računa na povređene Borka Veselinovića i Bogdana Mladenovića, dok će Nikola Maraš propustiti duel na Banjici zbog isključenja u susretu sa Čukaričkim.

"Mislim da više nema nervoze među igračima kao što je to bilo u prva dva kola, tako da očekujem opušteniju igru uz veću mogućnost za trijumf nego što je to bio slučaj u prvom susretu na domaćem terenu" dodao je Milanović.

Surdulički Radnik je u prva dva kola remizirao sa Spartakom i Vojvodinom a šef struke ekipe Rada veruje da gosti sa juga Srbije ne dolaze na Banjicu kako bi "parkirali autobus".

"Ne mogu da komentarišem igru Radnika. Znam kako ćemo se mi truditi da odigramo a njihovo je pravo da odaberu taktiku kojom žele da igraju. U prva dva kola su pokazali da nisu ekipa koja se orjentiše isključivo na odbranu ali je njihovo pravo da odluče kako će se postaviti na Banjici" zaključio je Milanović.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Rada i Radnika zakazana je za subotu, 1. avgust od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke