Milanović: "Rad će biti brži i efikasniji"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
20:29
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović ocenio je da su pripreme i kontrolne utakmice u Antaliji omogućile ekipi da pronađe model igre koji će biti forsiran u prolećnom delu sezone.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada doputovali su u sredu u Beograd nakon što su obavili planirano tokom centralnog dela priprema u Antaliji.

"Građevinari" su na obali Sredozemnog mora odradili 20 treninga i odigrali 5 kontrolnih utakmica što je bilo dovoljno da se pronađe model igre koji će trener Milan Milanović forsirati na proleće.

"Zadovoljan sam odnosom igrača prema izvršavanju obaveza. Radili su naporno, ali to se i očekuje na pripremama. Po mom mišljenu cilj je u potpunosti ostvaren" rekao je Milanović.

Superligaš sa Banjice ostvario je dve pobede, jedan remi i dva poraza na pripremama u Antaliji a strateg "Građevinara" veruje da će ekipa tokom prolećnog dela sezone biti kompaktnija, bolja u defanzivi, brža i efikasnija.

"Delujemo mnogo kompaktnije. Posebno me raduje igra u odbrani, to će nam biti jedan od jačih aduta u nastavku prvenstva.. Očekujem da još veći pritisak pravimo ka protivničkom golu. U svakom slučaju bićemo brži i efikasniji, a to potvrđuju i kontrolni mečevi" zaključio je Milanović.

Prvi takmičarski meč u prolećnom delu sezone fudbaleri Rada igraju na domaćem terenu protiv ekipe Novog Pazara.

Duel desetoplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli JSL zakazan je za 21. februar i igraće se na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke